JOE Party Boeken?

Joe-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. technicus voor LED show

JOE the Party boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie JOE Party

Vier good times, great music met de JOE Party: een avond lang meezingen én dansen met jouw favoriete songs en muzikale verrassingen uit de 70’s, 80’s en 90’s! Stilstaan is geen optie! De dj’s van de JOE Party brengen 4 uur lang de beste hits in de mix, gecombineerd met interactieve presentaties en weggeefacties met unieke JOE-goodies voor een extra smile!

JOE Party gaat voor 100% meezing- en dansgarantie

De JOE Party gaat voor 100% meezing- en dansgarantie. Een uniek en volwassen concept met muziek van de grootste genres uit de jaren zeventig, tachtig en negentig; van disco tot dance, van pop tot rock en van hiphop tot R&B!

Avondvullende show met twee ervaren dj’s van de JOE Party

De JOE Party is een avondvullende show met twee ervaren dj’s van de JOE Party. We komen naar je toe met de beste audio-installatie en een spectaculaire lichtshow en leddecor die elke ruimte omtovert tot een dansvloer.

JOE the Party: Wat Krijg Je?

 • 4 uur JOE the Party
 • 3D led-decor van 6 bij 3 m².
 • Geluid tot 400 personen, optioneel bij te boeken
 • 2 top DJ’s
 • JOE goodies
 • Radioreclame op JOE

Boekingen JOE the Party

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en pure extase! De JOE Party – een onvergetelijk feest!

JOE Party Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen JOE the Party bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met JOE the Party, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u JOE the Party in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

JOE the Party boeken

Wilt u JOE the Party boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u JOE the Party wilt inhuren.

JOE the Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!