Delano Bisschops boeken?

Delano-Bisschops-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

Delano Bisschops boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Delano Bisschops

Delano Bisschops, geboren in 1998, zette zijn eerste muzikale stappen op het podium als volkszanger in 2016. Met zijn warme stem neemt hij zijn publiek mee naar de wereld van de volksmuziek, een passie die hem met de paplepel is ingegoten door zijn muzikale familie. Zijn opa, Robert van der Meer, was in zijn jongere jaren een bekende naam in de muziekwereld en bracht onder andere singles uit als "Bedankt voor wat je was voor mij" en "Da doe Ron Ron", na zijn deelname aan een talentenjacht bij Henny Huisman.

Afwisselend repertoire

Sinds het begin van zijn muzikale carrière geniet Delano elke dag van zijn groeiende publiek en de mensen die luisteren naar zijn muziek. Naast zijn afwisselende repertoire blijft Delano zichzelf ontwikkelen, altijd strevend naar verbetering zodat elke nieuwe single nog beter wordt dan de vorige.

Boekingen Delano Bisschops

Met trots kunnen we zeggen dat Delano Bisschops zich heeft ontwikkeld tot een van de nieuwe volkszangers van Nederland, die met zijn unieke sound zowel jong als oud weet te raken. Met zijn aanstekelijke energie brengt hij altijd een feestje naar het podium, en zijn muzikale reis is er een om te volgen voor fans van het genre en daarbuiten.

Kom in de stemming

Delano Bisschops boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Delano Bisschops bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Delano Bisschops, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Delano Bisschops in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Delano Bisschops boeken

Wilt u Delano Bisschops boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Delano Bisschops wilt inhuren.

Delano Bisschops boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!