Delano Duncker boeken?

Delano-Duncker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Delano Duncker boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Delano Duncker

Op Delano zijn 13e verjaardag staat er op zijn verjaardagsfeestje een geluidsinstallatie met microfoon. Met vol enthousiasme geeft zijn zus hem de microfoon en Delano begint met zingen. Iedereen op het feestje was verbaasd, maar tegelijkertijd ook enthousiast. De aanwezigen van het feestje zeiden tegen hem: “Hier moet je wat mee doen, dit wordt misschien wel wat!” Delano knikte en ging vrolijk verder met het feestje. 2 jaar lang gebeurde er weinig op zang gebied voor Delano, totdat zijn moeder een zangles voor hem had geregeld. Vele lessen volgden en de eerste talentenjachten kwamen voorbij, waarbij hij telkens de finale wist te halen. Dit gaf hem zelfvertrouwen en vervolgens deed hij op 17 jarige leeftijd mee met de Jantjes Verjaardag talentenjacht. Hier won hij de prijs voor aanstormend talent. Dit gaf hem veel motivatie om er volledig voor te gaan. Door hard te blijven werken, bleef zijn stem zich ontwikkelen en toen de kans zich voordeed om voor het eerst mee te doen met een tv programma, greep hij die met beide handen aan.

Deelname aan TV programma

In 2022 nam Delano deel aan het SBS6 programma “De Hollandse Nieuwe”. Hier werd hij beoordeeld door de ervaren jury: René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk. Bij de eerste aflevering weet hij menig mens te raken. Ook de jury was erg ontroerd, René Froger stond zelfs een traantje weg te pinken toen Delano zijn laatste uithaal inzette. Wie ook een traantje weg stond te pinken was Delano zijn vader die hem na zijn auditie in de armen vloog en hem een zoen op de wang gaf. Dit zorgde voor mooie beelden die bij het publiek goed vielen. In de ronde erna stond Delano in zijn stamkroeg waar hij het nummer “Blijf bij mij” van André Hazes mocht zingen. Ook dit zorgde voor mooie reacties en hij behaalde maar liefst 27 van de 30 punten. Helaas mocht dit niet genoeg zijn voor een finale plek. Na dit avontuur op tv groeide de vraag naar en daarmee het aantal boekingen van Delano.

Boekingen Delano Duncker

Delano heeft vele dromen die hij hoopt te verwezenlijken. Delano vertelt: “Mijn allergrootste droom is om een concert te geven in Theater Carré te Amsterdam. Gewoon het idee dat iedereen een kaartje voor mij koopt, om dan vervolgens 2 uur lang met de volle aandacht naar mij te luisteren en te kijken. Een concert waarin ik mijn verhaal kan doen door middel van mooie verhalen, mooie muziek, maar ook gezellige en leuke muziek. Echt een verhaal met een lach en een traan.”

Kom in de stemming

Delano Duncker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Delano Duncker bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Delano Duncker, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Delano Duncker in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Delano Duncker boeken

Wilt u Delano Duncker boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Delano Duncker wilt inhuren.

Delano Duncker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!