Dikke Baap boeken?

Dikke-Baap-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek/geluid

Dikke Baap boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dikke Baap

DIKKE BAAP is een dynamisch artiestenduo dat sinds 2021 hoge ogen gooit met hun unieke mix van hardere stijlen en humoristische samples. Dit duo heeft een eigen geluid weten te creëren dat verder gaat dan de traditionele elektronische muziek.

Het succes van DIKKE BAAP blijft niet onopgemerkt: ze staan inmiddels op de line-up van vele gerespecteerde festivals, waaronder Tomorrowland, Defqon, Bootshaus, Freshtival, Dauwpop, WiSH Outdoor, Solar en Rebl City. Ook is het duo te vinden in landen zoals Spanje, Griekenland en Bulgarije. Met hun aanstekelijke energie en verrassende sound weten zij het publiek steeds weer te verbazen en te vermaken.

Op verschillende streaming platforms hebben zij inmiddels meer dan 600.000 maandelijkse luisteraars en meer dan 2.5 miljoen maandelijkse streams met een totaal van 25 miljoen streams aan zich weten te binden. Naast hun eigen muziek hebben zij samengewerkt met diverse artiesten, waaronder Paul Elstak, EZG, Vieze Asbak en Natte Visstick.

Boekingen Dikke Baap

DIKKE BAAP is een uniek artiestenduo dat garant staat voor een onvergetelijk feest. Hun hoog tempo optredens en catchy tracks zorgen voor een totaalbeleving die je nog lang bij zal blijven. Met DIKKE BAAP in de line-up ben je verzekerd van een feest.

Kom in de stemming

Dikke Baap boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dikke Baap bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dikke Baap, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dikke Baap in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dikke Baap boeken

Wilt u Dikke Baap boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dikke Baap wilt inhuren.

Dikke Baap boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!