Dion boeken?

Dion-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dion boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dion

Op zesjarige leeftijd begint Dion met zijn passie voor de goochelkunst. Samen met zijn vader ontwikkelt hij zijn eerste goochelact om mee te doen aan verschillende kampioenschappen. Hij wint een eerste prijs op het Nationaal Jeugdkampioenschap. Drie jaar achter elkaar.

Sleept tal van prijzen in de wacht

Dion wordt uitgenodigd om in diverse Tv-programma’s op te treden en vanwege het grote succes besluit Dion om zijn carrière internationaal aan te pakken. Hij sleept ook buiten de grens tal van prijzen in de wacht en wordt hij geboekt voor prestigieuze festivals, variété- en Tv-shows, waaronder Le Mandrake d'Or en Le Plus Grand Cabaret du Monde in Parijs.

Boekingen Dion

In 2006 creëert Dion de veelbesproken Tango act. Dag in dag uit traint hij deze act om in perfectie uit te voeren. Het harde werken wordt beloond en in 2008 wordt Dion Grand Prix winnaar tijdens het Nationaal Kampioenschap Goochelen en drie jaar later Europees Kampioen! Met deze titels op zak toert Dion tot op de dag van vandaag over de hele wereld

Kom in de stemming

Dion boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dion bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dion, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dion in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dion boeken

Wilt u Dion boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dion wilt inhuren.

Dion boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!