Jan Reinder boeken?

Jan-Reinder-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jan Reinder boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jan Reinder

Jan Reinder toert met verschillende shows de wereld over en staat ook in Nederland op de bühne. Jan biedt een rijk palet aan thema’s en daaraan gekoppelde ‘magic moments’ zodat de klant zijn ideeën optimaal kan overbrengen. Door de jarenlange ervaring in de show business vertolkt hij zijn kennis over uitdagingen, ontwikkeling en creativiteit vol verrassingen. Het is een unieke combinatie van een show met inhoud en entertainment, die op een onvergetelijke manier wordt overgedragen.

Niets is wat het lijkt

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, astronaut André Kuipers, presentatrice Patty Brard en 3FM DJ Giel Beelen hebben de magische krachten van Jan Reinder persoonlijk ervaren. André Kuipers zegt hierover in het programma: ‘Ik krijg er kippenvel van, want wat ik zie kan niet. Het kan echt niet en toch gebeurt het. Griezelig!’. Peter R. de Vries: “Dit is amazing… Hier sta ik helemaal paf van.” De kijker word door Jan uitgenodigd om in een nieuwe wereld te stappen waarin niets is wat het lijkt.

Boekingen Jan Reinder

Jan Reinder is te boeken voor vele verschillende doeleinden.

  • Entertainment op maat – specifieke bedrijfsshow of entertainment op maat na overleg met de klant: theatershow ‘de Crisis show’ van 60 minuten bijvoorbeeld.
  • Bedrijfsshow met een inhoudelijk thema naar keus gepresenteerd met magische effecten (60 – 90 minuten)
  • Energizer – korte energizing intermezzo’s met magie (15 – 30 minuten)
  • Magisch beïnvloeden – workshop waarin men getraind wordt om beter te leren spreken, een goede boodschap over te brengen en beïnvloedingstechnieken toe te passen (1 of 2 dagen)

Heeft jouw bedrijf een duidelijke visie en wil je dat op een originele manier aan de gasten overbrengen? Dan is Jan Reinder / MagicMinded de key factor voor een succesvolle dag.

Kom in de stemming

Jan Reinder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jan Reinder bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jan Reinder, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jan Reinder in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jan Reinder boeken

Wilt u Jan Reinder boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jan Reinder wilt inhuren.

Jan Reinder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!