Steven Kazan boeken?

Steven-Kazan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Steven Kazan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Steven Kazan

Al vanaf zijn elfde werkt Steven mee met de illusionistengroep ‘Magic Unlimited’. Hij begon als stagemanager, maar al spoedig werd opgemerkt dat Steven over een aangeboren komisch talent beschikte. Rond zijn 20ste begon hij met zijn eerste podiumacts tijdens de show van Magic Unlimited, waarna het publiek hem snel omarmde.

‘De goochelaar en de gek’

In 2011 stond Steven voor het eerst met zijn vader, Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn op het podium. Door de succesvolle formule, waarbij vader en zoon het podium op hilarische wijze deelden, groeide het concept snel. Hun show ‘De goochelaar en de gek’ is in talloze Nederlandse theaters te zien, maar ook tijdens de meest uiteenlopende evenementen.
Steven’s acts en presentatie ontwikkelen zich in rap tempo. Ook in het buitenland doet Steven flink wat ervaring op. Zijn acts blijken niet alleen in zijn thuisland succesvol te zijn, maar ook in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Monaco, Kazachstan en China.

Eerste solo theaterprogramma

In seizoen 2017/2018 is Steven’s eerste solo theaterprogramma een feit. Zijn show ‘Krom’ is te zien in de Nederlandse theaters.
Aangezien zowel Hans als Steven enorm veel plezier hebben in het samen optreden, zal het duo eind 2019 met een nieuwe theatershow komen, genaamd ‘Alive and Kicking’.

Boekingen Steven Kazan

Door de jaren heen is Steven tevens te zien in een flink aantal landelijke televisieprogramma’s en treedt hij op tijdens de meest uiteenlopende evenementen. Tevens komt Steven in 2018 en 2019 veel ter sprake door zijn succesvolle satirische video’s. In 2019 draait Steven een recordaantal voorstellingen. Het hoogtepunt voor hem was daarbij het optreden op Lowlands.

Kom in de stemming

Steven Kazan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
764 beoordelingen Laatste beoordeling: 20 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Steven Kazan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Steven Kazan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Steven Kazan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Steven Kazan boeken

Wilt u Steven Kazan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Steven Kazan wilt inhuren.

Steven Kazan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!