Dj Marcelio boeken?

Dj-Marcel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dj Marcelio boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Marcelio

DJ Marcelio heeft sinds 2003 zijn passie voor muziek omgezet in zijn beroep als professionele DJ. Met een talent om feesten tot leven te brengen, heeft hij zijn hobby weten te transformeren tot een bloeiende carrière. Zijn draaistijl is net zo veelzijdig als zijn publiek, waarbij hij zijn repertoire graag aanpast aan de sfeer en voorkeuren van de aanwezigen. Van de opzwepende disco van The Trammps tot de meeslepende beats van Armin van Buuren, DJ Marcelio weet hoe hij mensen op de dansvloer krijgt.

Boekingen DJ Marcelio

Zijn sets zijn een rollercoaster van muzikale hoogtepunten, waarbij hij moeiteloos schakelt tussen verschillende genres en artiesten. Van meezingers van André Hazes en Guus Meeuwis tot aanstekelijke hits als "Follow the Leader" van The Soca Boys en "Links Rechts" van Snollebollekes. Hij neemt je mee van de klassiekers in de Grease Megamix tot het opzwepende tempo van hedendaagse hits van Bizzey, Lil' Kleine en Daddy Yankee.

DJ Marcelio staat open voor speciale verzoeken en stemt zijn sets graag af op de wensen van zijn publiek. Met zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen zorgt hij voor een onvergetelijke muzikale ervaring, waarbij de dansvloer nooit leeg zal zijn.

Dj Marcelio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Marcelio bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Marcelio, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Marcelio in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Marcelio boeken

Wilt u Dj Marcelio boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Marcelio wilt inhuren.

Dj Marcelio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!