Dj Maurice Boeken?

DJ-Maurice-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Maurice boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Maurice

DJ Maurice was de eerste succesvolle feest DJ van Nederland en is begonnen bij de Apres Skihut in Rotterdam waar hij de bekende (en met veel gouden platen bekroonde) Après Skihut cd’s ging maken.
Later begon hij zijn eigen CD serie “Après Ski Safari”.Naast Après Ski is hij ook een veel gevraagde DJ voor diverse feesttenten , festivals en Oktoberfesten.

Ook succesvol over de grens

Enkele plaatsen waar hij gedraaid heeft zijn: Lowlands, Snollebollekes in Concert, Dreampop, Emporium, Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen, Toppers in Concert, 538 Koninginnedag, Ahoy, Ziggodome, Das Coen und Sanderfest, Intents Festival enz.

DJ Maurice draait al jaren op alle bekende vakantiebestemmingen.
Van Gran Canaria, Curacao en Portugal tot de bekende clubs in Lloret de Mar en Pacha Salou. Natuurlijk treedt hij ook veel op in de populaire wintersportplaatsen in Oostenrijk, Duitsland, Andorra en Frankrijk.

Feesthits

Enkele bekende feesthits van Maurice zijn: “Hands up (baby hands up)”, “Shirt uit een zwaaien” (i.c.m. Het Feestteam”), “De Vloer is Lava” (i.c.m. Snollebollekes), “Tomatenplukkers” en “Pum Pum” (met Trafassi). Dj Maurice produceert naast zijn eigen Top 40 hits ook vaak voor andere artiesten zoals zijn remixen van: Atje voor de Sfeer, Gerard Joling, Henk Dissel, Wolter Kroes, Jan Smit, Gebroeders Ko, Liever te dik in de kist enz. In 2001 heeft Maurice met een DJ Yorit de grote internationale hit “Remember” van Summerlove gemaakt. In 2008 “ heeft hij een plagiaat rechtszaak gewonnen van de Amerikaanse superster Akon. Deze had Summerlove als basis voor zijn hit “ Right Now” gebruikt.

Snollebollekes en DJ Maurice

Maurice is ook de aanstichter van de populaire feestact “Snollebollekes” als producer, manager en mede-auteur van de liedjes. In 2019 maakte hij samen met Coen en Sander (Radio 538) het anthem voor Das Coen und Sanderfest “Lam en Gelukkig”.

Met 20 jaar ervaring een gezonde doses humor maakt DJ Maurice overal een muzikaal feest van.

Kom in de stemming

Dj Maurice Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Maurice bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Maurice, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Maurice in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Maurice boeken

Wilt u Dj Maurice boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Maurice wilt inhuren.

Dj Maurice boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!