Dj Michelski boeken?

DJ-Michelski-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Michelski boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Michelski

Dj Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend, nog steeds trendsettend. Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jarenlang over na zal praten.

Begonnen als klassieke apres-ski dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden. De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 2.0. Hij laat het publiek springen, zingen en uit hun dak gaan op de hits van nu, toen en de toekomst. Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende apres-ski nummers, mixer en samensteller van 19 delen van de succesvolle apres-skihut compilatie cd's (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht) en vanaf dag 1 betrokken bij het succesvolle feestconcept 52wekenfeest.

Boekingen Dj Michelski

Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks. Ervaring als dj genoeg we nomeen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Apres-skihut Rotterdam, Waterskihut Hoek van Holland, Hollywood Music Hall Rotterdam, Zwarte Cross festival Lichtenvoorde, resident dj Go Apres Ski, Dutch Valley festival et cetera. Overal waar Dj Michelski komt is het feest en gaat het dak eraf!

Dubstep, House, Moombahton en dan via wat discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en Carnavalsmuziek. Het KAN gewoon en je kan er alleen over meepraten als je het zelf ervaren hebt!

Sinds 2012 maakt Dj Michelki deel uit van het succesvolle feestconcept 52wekenfeest en is hij elke week te vinden op de beste feestlocaties van Nederland. De draaistijl van Dj Michelski is bred, vlot en opzwepend, dat wil zeggen van Nederlandstalig tot de nieuwste Dance-tracks en strak gemixt. Ook weet hij met zijn stem iedere keer het publiek te bespelen waardoor het dak er keer op keer af gaat.

Dj Michelski boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Michelski bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Michelski, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Michelski in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Michelski boeken

Wilt u Dj Michelski boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Michelski wilt inhuren.

Dj Michelski boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!