Dr Phunk boeken?

Dr-Phunk-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dr Phunk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dr Phunk

Jordy Buijs aka Dr Phunk, een echte artiest in hart en nieren en creatieve geest zonder grenzen, is niet alleen een Hard Dance-producer, maar ook het toppunt van podiumbeest! Het produceren van vele subgenres van de Hard Dance-muziek heeft hem een expert gemaakt in het creëren van de perfecte sound voor elk publiek, of ze het nu zacht, harder of iets daartussenin willen.

Kind van de Duivel

Met meer dan 70 uitgebrachte tracks verspreid op labels als Revealed, Hard With Style, Foolish, Dirty Workz, Fusion Records en ROQ 'N ROLLA Music, heeft Dr. Phunk elk onderdeel van de Hard Dance-industrie meegemaakt in zijn toch al glorieuze carrière. Zijn enorme hit "Kind van de Duivel" met Paul Elstak en Jebroer was een nationale superhit en behaalde een platina-record in Nederland, een gouden record in België en meer dan 16 miljoen views op YouTube in minder dan zes maanden. Een vervolg was onvermijdelijk en hun nieuwste samenwerking “Engeltje” leverde het Phunk het Nederlandse record op voor de snelste 1 miljoen YouTube-views binnen 32 uur, en is hard op weg om ook in Nederland en België een dubbel platina-record te worden.

Track samen met Hardwell

Ondertussen, aan de andere kant van zijn muzikale spectrum, heeft Dr. Phunk verschillende remixen van de beste EDM-producer Hardwell uitgebracht op het platenlabel Revealed. "Apollo", "Nothing Cn Hold Us Down" en "Young Again" kregen allemaal een Phunky-smaak en het publiek wilde meer. Hardwell en Dr. Phunk smolten hun sounds voor een geweldige samenwerking genaamd "Here Once Again", in première door Hardwell op Ultra Miami 2017 en gepland voor release op Revealed later in 2017.

Boekingen Dr Phunk

Het succesverhaal van Dr. Phunk blijft groeien. Ultra Europe, Tomorrowland, Mysteryland, Sensation Black, Defqon.1, Decibel Outdoor, Dance Valley, Pussy Lounge, Nature One, Reverze, Summerfestival en nog veel meer werden al plat gespeeld door zijn energieke optredens, en er gaan er nog veel meer volgen!

Kom in de stemming

Dr Phunk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dr Phunk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dr Phunk, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dr Phunk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dr Phunk boeken

Wilt u Dr Phunk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dr Phunk wilt inhuren.

Dr Phunk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!