Zany boeken?

Zany-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Zany boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zany

Raoul van Grinsven, ook wel bekend als Zany, is de definitie van een Hardstyle-legende. Een van de oorspronkelijke pioniers van de stijl, en lid van de Donkey Rollers en een altijd aanwezige kracht die het genre door evolutionaire trajecten duwt - Zany stond aan het begin en gaat nergens heen.

Indrukwekkende hits

Als frontman van Fusion is zijn catalogus van hits even uitgebreid als indrukwekkend. Klassiekers als ‘Nothing Else Matters’, ‘Pure’ en ‘Widowmaker’ worden aangevuld met moderne hits, zoals ‘Execute’ en zijn meest recente track ‘Free For All’ met Ruthless. Verder heeft Zany twee studioalbums op zijn naam staan in het genre dat ‘The Fusion of Sound’ definieert, en het meer recente ‘Planet Zany’.

Boekingen Zany

Al meer dan een decennium staat Zany aan de top van de scene - hij treed meerdere keren op elk groot Nederlands festival en op een groot aantal grote internationale evenementen. Waarom? Heel eenvoudig, een Zany-optreden zorgt gegarandeerd voor een feestje. Een combinatie van energie op het podium, en een echte DJ. Voor progressie en een stijlvolle mixstijl zijn altijd de basis geweest van zijn uitvoerend succes en er is in de loop der jaren weinig veranderd.

Liefde voor hardstyle

Tegenwoordig is Zany nog steeds druk in de studio om de volgende Fusion-hit te maken en blijft week in week uit optreden in heel Nederland en daarbuiten. Hij probeert nu zijn liefde voor hardstyle op een meer uitgebreide manier te delen. Dat wil zeggen, met een freestyle-sound.

Freestyle sound

Hardstyle gaat en zal altijd om het feest draaien. Het heeft het vermogen om te prikkelen, euforie op te roepen en bassfaces bij elke toeschouwer te geven. Door het genre met een freestyle-sound te benaderen, kan Zany het genre opnieuw ontwikkelen! Hardstyle draait om plezier maken. Er is geen betere man voor deze verandering dan Zany.

Kom in de stemming

Zany boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zany bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zany, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zany in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zany boeken

Wilt u Zany boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zany wilt inhuren.

Zany boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!