Driekes Hoekstra boeken?

driekes hoekstra boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Driekes Hoekstra boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Driekes Hoekstra

Driekes Hoekstra werd geboren op 11 februari 2000 in Breda. Al vanaf dat Driekes klein is zingt hij graag, zingen is echt zijn passie. Hij zong onder de douche of op zijn kamer maar nooit zong hij met een microfoon in zijn handen.

Totdat hij door een kennis werd opgegeven voor het televisie programma Bloed Zweet en Tranen. Driekes was toen pas 14 jaar en eigenlijk te jong om mee te doen aan het programma. Toch mocht hij een video opsturen met het bekende nummer 'Blijf bij mij' van Andre Hazes. De jury was hiervan diep onder de indruk waardoor Driekes toch, ondanks hij te jong was, werd uitgenodigd om auditie te komen doen in Baarn. Hij was glansrijk door voor alle voorrondes heen en drong zo door tot de finale van het televisieprogramma. De inmiddels 15-jarige Driekes won de spannende finale en werd toen uitgeroepen tot de beste Nederlandse volkszanger.

Boekingen Driekes Hoekstra

Door deze mooie overwinning kwam zijn zang carrière in een stroomversnelling. Driekes had de eer om 5 avonden op te treden bij de toppers in een bomvolle Amsterdam ArenA. Hierna volgde optredens door het hele land. Inmiddels heeft Driekes een 6-tal singles uitgebracht. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een album.

Kom in de stemming

Driekes Hoekstra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Driekes Hoekstra bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Driekes Hoekstra, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Driekes Hoekstra in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Driekes Hoekstra boeken

Wilt u Driekes Hoekstra boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Driekes Hoekstra wilt inhuren.

Driekes Hoekstra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!