Duo NL boeken?

icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

DuoNL boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie DuoNL

DuoNL, Chris en Willie-Jan, hadden nog niet eerder van elkaar gehoord. Totdat ze elkaar in 2007 in een paar weken tijd meermalen tegenkwamen bij een aantal achtereenvolgende optredens. Chris, de vrouwelijke helft van het Duo, is al vanaf haar 14e actief als zangeres en ze trad op die leeftijd al vaak op met Leo van Helmond, welbekend als Dikke Leo. Chris had al eerder een Duo gevormd en verzorgde met haar voormalige collega avondvullende programma's. daarnaast heeft ze ook haar eigen band gehad.

Williejan, de mannelijke helft van het Duo, begon in 2005 met zingen. Gewoon omdat hij daar lol in had en bracht vrijwel direct daarbij zijn eerste eigen solo single uit. Na een aantal keren met lekaar in gesprek te zijn geweest ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen. Hierbij was al heel vlug het Duo geboren. Met de eerste single uit 2007 "Echte Vrienden" hadden ze erg veel succes. Ze werden direct opgepakt door de media. Dat smaakte naar meer en er volgde dan ook meer singles, en zelfs een aantal albums.

Boekingen DuoNL

DuoNL heeft een mooie lijst met optredens op hun naam staan waaraan ze in 2013 hun grote televisie debuut bij het SBS6 programma 'Bloed, Zweet en Tranen' konden voegen. Waar ze zelfs de hotseat hebben behaald! Daarvoor was DuoNL al bekend bij het tv-programma 'Hart Voor Muziek', waarbij ze in 2012 als artiest mee afreisde naar Turkije. Eerder stonden zij op het Levenslied in Den Bosch, bij de tv-programma's 'Brabant Toppers' en 'Brabant Party', de RadioNL zomertour, het Hollandio super feest et cetera.

Kom in de stemming

Duo NL boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen DuoNL bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met DuoNL, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u DuoNL in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

DuoNL boeken

Wilt u DuoNL boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u DuoNL wilt inhuren.

DuoNL boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!