Ernest boeken?

ernest boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ernest boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ernest

Al vanaf januari 2007 is Ernest van Hartingsveldt de vaste huiszanger van het café van zanger Peter Beense. Toen Peter in 2015 zijn zaak verkocht is het Café Bolle Jan, recht tegenover het café Peter Beense, die hem benaderen om bij hen huiszanger te worden. Inderdaad het café van de ouders van zanger René Froger. Tot op de dag van vandaag kun je hem daar nog steeds horen zingen. In 2008 brengt Ernest zijn eerste single uit genaamd "Hoe kan ik van je houden", EMI Music plaatst deze track dan ook meteen op de driedubbel cd "Het mooiste van Amsterdam". Ook bij voetbal club AFC Ajax mag Ernest zijn kunsten vertonen en in 2010 zingt hij zijn eerste top-100 notering "Vrij zijn".

Hoofdrol in 'Ik stond erbij'

In het programma 'Herrie in je huiskamer' van Herman den Blijker laat hij zien dat hij naast zingen ook nog kan koken. In 2012 is de première van de film "Ik stond erbij". Ernest vervult daarin één van de drie hoofdrollen. Het is een documentaire van regisseur Niels van Koevorden en won op het Full Frame Film Festival in Durham de 'Jury Award for Best Short'. Door het winnen van de prijs is de film meteen in de race voor een nominatie voor de Oscars van 2014. "Ik stond erbij" is een unieke film waarbij kersverse papa's hun kant van de bevalling op het witte doek brengen.

Bloed, Zweet & Tranen

Beter bekend wordt Ernest in 2013 toen hij als enige twee keer deelnam aan het programma Bloed, Zweet en Tranen. Hij behaalde uiteindelijk in 2015 de halve finale. Ook trad Ernest in 2014 op in de Amsterdam ArenA tijdens de Halftime show van de concertreeks van Toppers in concert 2014. Vier avonden lang maakte hij deel uit van dit jaarlijks terugkerende fenomeen.

In 2014 en 2017 geeft hij eigen concerten. In 2014 stond hij in Theater de rode Hoed in Amsterdam en in 2017 was Level 2 in Zaandam de locatie. Bij het laatste concert maakte hij gebruik van een tienkoppige band en ontving hij gastartiesten zoals, Tino Martin, Peter Beense en Ben Cramer.

Boekingen Ernest

Ernest brengt in februari 2015 nog een keer zijn eerste single uit die deze keer op nummer 22 in de Digiplug top 100 binnenkomt.

In 2017 brengt hij meerdere singles uit waaronder twee met Spaanse invloeden: "Jij keek me aan" en "Vrijgezel (het beste wat je deed)". Van dit laatste nummer werd een clip geschoten in het Spaanse Torremolinos. Ernest zelf is verantwoordelijk voor de teksten net als het hele album wat er op volgt. Ook het nummer "Het laatste Huis" waarmee hij een onuitwisbare indruk maakte op de jury en het publiek is op dit album verschenen. Het album draagt de naam: "Voor iedereen". Met dit album steeg zijn aantal tracks die verkrijgbaar zijn tot boven de twintig. Uiteraard vindt u deze allen terug op Spotify en iTunes.

Kom in de stemming

Ernest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ernest bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ernest, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ernest in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ernest boeken

Wilt u Ernest boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ernest wilt inhuren.

Ernest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!