Esther Hart boeken?

esther hart boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Esther Hart boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Esther Hart

Esther Hart (Epe, 3 juni 1970) geboren als Esther Katinka Hartkamp treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Al heel vroeg begon ze met zingen. Als 10/12 jarige zong ze in het kinderkoor "De Lenteklokjes" en deed vele solopartijen. Er zijn zelfs nog opnames van op LP! Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje onder de naam "Release". En de liefde voor muziek liet haar niet meer los.

Ze maakte deel uit van 'D-Wys and the Voices of Soul" Hiermee speelde ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film 'Faking da funk'. En werkte ze mee aan de kinder CD "In de Maneschijn" Esther heeft een prettige soul in haar stem en dat slaat aan, getuige ook haar Engelse hitsucces met Ain't no Lies, dat op nummer acht van de dance-charts belandde.

In 2003 werd Esther bij het grote publiek bekend. Esther was dit jaar in de race voor deelname aan het Songfestival. Met een overtuigende overwinning in Ahoy met het liedje "One More Night" mocht Esther Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Riga. Esther eindigde op de 13de plaats. Tegelijkertijd met het Songfestival kwam ook Esther's debuutalbum uit "Straight from the Hart" Met het nummer "One more Night" behaalde Esther een top 20 notering in de Nederlandse hitlijsten. Later zijn van dit album nog "You'll never know" en "If I Knew You Then" uitgebracht.

Boekingen Esther Hart

Esther heeft ook haar medewerking verleend aan goede doelen acties. Een ander goede doelen actie was "Zing mee voor de rechten van het Kind". Een uniek project waarbij bekende Nederlandse Artiesten en acteurs klassieke American Songbook-Jazz nummers zingen. Een aanzienlijk deel van de opbrengst wordt besteed aan Unicef-projecten wereldwijd. Op het album "What a Difference a day Makes" zingt Esther samen met Toots Tielemans het nummer "Smile". Naast haar pop repertoire heeft Esther de afgelopen jaren bewezen ook een verdienstelijke Jazz zangeres te zijn. Getuige haar optredens met het "Trio Ruud Jacobs" en Trio Peter Beets.

Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Esther geweest en vanaf het begin heeft ze er zichzelf van kunnen onderhouden. Ook het doceren doet ze al heel lang. Eerst op verschillende muziekscholen en op de Rock Academie in Tilburg. Ze heeft daar zanglessen gegeven vooral gericht op zangtechniek.

Kom in de stemming

Esther Hart boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Esther Hart bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Esther Hart, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Esther Hart in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Esther Hart boeken

Wilt u Esther Hart boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Esther Hart wilt inhuren.

Esther Hart boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!