Esther Nijhove boeken?

Esther-Nijhove-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Esther Nijhove boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Esther Nijhove

Esther Nijhove muzikale voorkeur gaat uit naar jazz, soul en funk. Na een operatie aan een poliep op haar stemband wil Esther Nijhove haar muzikale identiteit herontdekken.

The Voice Of Holland

Tijdens de liveshows belandde Esther Nijhove maar liefst drie keer in de sing-off. Toch lukte het Esther iedere keer om te vechten voor haar plek in The Voice Of Holland. Met haar krachtige stem en warme persoonlijkheid bracht ze tijdens The Voice Of Holland nummers ten gehore als 'If I Were A Boy', 'Stop' en 'If I Ain't Got You'. 'Stop' maakte veel impact bij het publiek, waardoor het nummer de Single Top 100 bestormde en binnenkwam op #27.

Boekingen Esther Nijhove

In de zinderende halve finale zong Esther Nijhove een duet met de uiteindelijke winnaar Ben Saunders, namelijk 'As'. Tijdens de eerste helft van de show ontving Esther Nijhove meer publieksstemmen dan deze gedoodverfde winnaar, maar uiteindelijk trok hij aan het langste eind en ging door naar de finale.

Repertoirelijst Esther Nijhove:

 • Oleta Adams - Get Here
 • Robin S - Show Me Love
 • Sam Brown - Stop
 • Joss Stone - Tell me about it
 • Erykah Badu - Tyrone
 • Stevie Wonder - Higher Ground
 • Beyonce - Ego
 • Chaka Khan - Ain't Nobody
 • Angie Stone - Wish i didn't miss you anymore
 • Jocelyn Brown - Somebody elses guy

Kom in de stemming

Esther Nijhove boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Esther Nijhove bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Esther Nijhove, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Esther Nijhove in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Esther Nijhove boeken

Wilt u Esther Nijhove boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Esther Nijhove wilt inhuren.

Esther Nijhove boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!