Evert Wolters boeken?

Evert-Wolters-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Evert Wolters boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Evert Wolters

Evert Wolters, geboren en getogen in Emmen ontdekte op de basisschool, tijdens een afscheids musical, dat hij het talent had om het publiek te entertainen met zijn zang. Op de H.A.V.O stimuleerde de muziekleraar om meer met de muziek te gaan doen en deel te nemen aan de jaarlijkse Culturele Avond. Dit was zijn eerst echte optreden. De reacties waren zeer positief en motiveerden Evert Wolters om het jaar erop terug te keren en dan met een betere voorbereiding.

Boekingen Evert Wolters

Na het afronden van zijn studiejaren was het dan eindelijk zover om serieus een muziekcarriere op te starten. Hij ging op zoek naar eigen passende nummers met een eigen geluid. Alsof het zo moest zijn kwam hij bij topproducer Martin Sterken terecht die precies had wat hij zocht in een debuutsingle. Zijn debuut single Ik ben nog steeds op jou verliefd, werd positief ontvangen en snel volgden er nog twee singles: Vannacht en Hey Hey Helena. Hey Hey Helena is onlangs op 30 juni 2014 uitgebracht. Tevens is er een videoclip gemaakt van de single Hey Hey Helena.

Kom in de stemming

Evert Wolters boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Evert Wolters bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Evert Wolters , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Evert Wolters in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Evert Wolters boeken

Wilt u Evert Wolters boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Evert Wolters wilt inhuren.

Evert Wolters boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!