Floor Hansen boeken?

floor hansen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Floor Hansen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Floor Hansen

Sommige zangeressen staan bekend om één kenmerkende stijl, andere zijn breed onderlegd. Tot de laatste categorie behoort Floor Hansen, die met evenveel gemak een lieflijke trouwceremonie als een spetterend avondfeest vocaal begeleidt. Veel partijen willen haar daarnaast inhuren met door haarzelf ontwikkelde concepten zoals de DJ live act FloorJaxx en de populaire band Boomerang.

Floor Hansen wordt geboren op 23 september 1988 in Amsterdam. Na 4 jaar verhuist ze naar de regio Nijmegen, waar ze opgroeit in een groene omgeving. Al snel ontwikkelt ze een voorliefde voor paardrijden en dansen. Als ze dit door een blessure tijdelijk niet kan doen, neemt ze op haar 14e voor het eerst zangles. Ze zingt dan voornamelijk popliedjes in een klassiek jasje.

Een grote verrassing is haar nieuw gevonden passie niet. Als telg uit een muzikale familie en met een pianoachtergrond heeft Floor de nodige aanleg voor muzikaliteit. In de jaren hierna treedt ze dan ook steeds vaker op voor publiek. In de tussentijd combineert ze deze optredens met het volgen van een gymnasiumopleiding.

Zangeres Floor inhuren voor een trouwceremonie

Na het afronden van het gymnasium gaat Floor International Business Communication studeren aan de Universiteit in Nijmegen. In dezelfde periode neemt haar zangcarrière een vlucht. Ze doet auditie voor een bandje en zet haar eerste stappen als professioneel zangeres. Ook als solozangeres timmert ze al snel aan de weg. Ze staat regelmatig op bedrijfsfeesten, maar specialiseert zich met name in huwelijksceremonies.

Haar klassieke uitstraling en prachtige stem zorgen ervoor dat Floor op elk evenement de juiste sfeer weet te creëren. Van kleine liedjes tijdens een romantische trouwceremonie tot een knallend optreden met haar DJ act of coverband; de inmiddels gelouterde zangeres draait er haar hand niet voor om en transformeert ze op het podium tot een waar podiumbeest.

Floor boeken voor een bedrijfs- of avondfeest

Na jarenlang optreden verloopt Floor haar zangcarrière zo voorspoedig, dat de vraag vanuit opdrachtgevers alsmaar toeneemt. Met name bij bruidsparen is ze waanzinnig populair. Ze ontvangt op een gegeven moment zoveel dagelijkse aanvragen, dat ze besluit LoveSound op te richten. Tegelijkertijd ontwikkelt ze diverse andere succesvolle concepten zoals coverband Boomerang en DJ live act FloorJaxx.

Floor Hansen inhuren voor een optreden is een garantie voor een professionele performance die aan alle wensen en verwachtingen voldoet. De veelgevraagde zangeres is onder meer te boeken voor heerlijke easy listening in combinatie met bijvoorbeeld een pianist, gitarist of kleine akoestische bandformatie. Maar net zo lief zet ze een geweldig feest neer in combinatie met een professionele band of DJ.

Kom in de stemming

Floor Hansen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Floor Hansen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Floor Hansen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Floor Hansen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Floor Hansen boeken

Wilt u Floor Hansen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Floor Hansen wilt inhuren.

Floor Hansen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!