Frank Smeekens boeken?

Frank-Smeekens-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 250 personen

Frank Smeekens boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank Smeekens

Frank Smeekens is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds thuis is en voetbalt.

Zo'n 25 jaar geleden toen Frank 21 jaar was en na de wedstrijd van het eerste elftal in de kantine regel matig met liedjes van Frans Bauer en bobby prins meezong, is het allemaal begonnen.

Frank Smeekens heeft ooit één keer mee gedaan aan een talentenjacht,en dat was aan de voor rondes van het festival van het levenslied in Tilburg. Waar hij in zijn ronde 2de werd maar helaas net niet de finale haalde.

Daarna ging het snel. Hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast. In de wel bekende Bavaria bierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree. Wat ook weer goed beviel voor beide partijen en zijn bekendheid vergrootte.

Frank Smeekens is van alle markten thuis

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht, en wat hij zelf blijft zeggen: 'het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien'. Tevens breidde hij zijn repertoire uit met ook Engelstalige liedjes en is dan ook van alle markten thuis; van smartlap top levenslied en van evergreens tot rock.

Na een paar jaar te hebben geproefd in het artiesten wereldje werd het tijd voor iets nieuws. Iets anders dan covers zingen, namelijk zijn eerste single. Die werd uitgebracht in 2000. Het lied "Kleine dingen" wat uit werd gebracht bij Corry Konings werd een regionale hit, want tot op de dag van vandaag zingt iedereen het liedje mee in de regio en ook ver daar buiten.

Deze eerste single die zijn promotie kreeg bij tal van radio stations en zelfs bij radio 8fm 'Rijk en van Brabant' kwam rond kerstmis dat jaar.

Boekingen Frank Smeekens

De tweede single van Frank Smeekens was "Zonneschijn aan 't strand van San-José" die hij in eigen beheer uitbracht weer een jaar later. Nadien kwam er ook een derde single die in de regio zeker ook hoge ogen heeft gegooid. In 2003 verscheen "Amor,amor" de lekkere zomerse plaat met een vlot tempo.

Frank Smeekens creëerde zijn eigen repertoire en natuurlijk meer bekendheid, met in tussen al meerdere singles op zijn naam.

Anno 2011 neemt hij de single "Blijf vannacht bij mij" welke veel airplay heeft bij de populaire zenders Hollandio, Radio NL en Radio Oranje Nationaal.

Kom in de stemming

Frank Smeekens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank Smeekens bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank Smeekens, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank Smeekens in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank Smeekens boeken

Wilt u Frank Smeekens boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank Smeekens wilt inhuren.

Frank Smeekens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!