Frank Verkooyen boeken?

Frank-Verkooyen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

Frank Verkooyen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank Verkooyen

De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en vele singles uitgebracht. Hits als "Kom wie wil er met mij dansen", "Dans de hele nacht met mij" en "De waarheid" galmen vrijwel dagelijks uit ons kroegencircuit.
Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

Zanger, componist en muziekproducent

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer "Ik mis je zo" en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld "In eigen woorden". Hij vervolgde zijn discografie met een tweede en derde album 'Van Harte' en 'In De Wolken'. Tevens ontwikkelde hij zich in de loop der jaren niet alleen als zanger, maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Willem Barth, Henk Dissel en vele andere.
In zijn studio The Boom! Music is hij dan ook zeer frequent te vinden om artiesten te voorzien van repertoire met vooral eigen, 'op de huid geschreven' songs.
Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank.

Boekingen Frank Verkooyen

Het repertoire van Frank wordt zeer regelmatig in de ether geslingerd door alle, op nationaal georiënteerde radiostations en tevens is Frank Verkooyen vaak te zien op regionale televisiezenders als bijvoorbeeld Omroep Brabant en landelijk via tv Oranje.

Hij heeft een warm authentiek stemgeluid en weet met zijn eigen nummers in no time de hele tent op zijn kop te zetten. Bovendien is hij zeer betaalbaar!

Kom in de stemming

Frank Verkooyen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank Verkooyen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank Verkooyen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank Verkooyen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank Verkooyen boeken

Wilt u Frank Verkooyen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank Verkooyen wilt inhuren.

Frank Verkooyen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!