Gaatze Bosma boeken?

gaatze bosma boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Gaatze Bosma boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gaatze Bosma

Gaatze Bosma werd geboren op 19 mei 1995 en groeit op in het gezin van Ale en Grietje Bosma. Moeder heeft samen met haar familie een Mode/Warenhuis en Babyspeciaalzaak in het hartje van “De Westereen”, waarvan Gaatze later het magazijn ter beschikking krijgt om daar een oefenruimte te maken. Tijdens de modeshows die werden gehouden in deze winkel vulde Gaatze al als kleine jongen de pauzes op met liedjes van “André van Duin”, gehuld in een lange lederen jas, pothelm en een bril playbackte deze entertainer “Willempie”, “Het Pizza lied” en vele andere klassiekers.

Er ging geen verjaardagsfeest of bruiloft voorbij zonder dat Gaatze even op het podium verscheen, ook speelde Gaatze sketches van ”Lytse Teake” na. Gaatze vertelde: “Ik had een dubbel cd van Teake en leerde daarmee de sketches uit mijn hoofd, ik had toen nog geen idee waar de sketches over gingen, maar de mensen moesten erom lachen als ik het vertelde en daar ging het om.”

Vanaf zijn 8e jaar krijgt hij gitaarles van ”De Kast” gitarist “Peter van der Ploeg”, een ervaren rot in het vak die Gaatze ook tot zingen bracht.

Boekingen Gaatze Bosma

“Doch it foar dyn doarp”, alle camera’s waren in 2012 op “De Westereen” gericht. In die schijnwerpers stond plotseling een 16 jarig talent: “Gaatze Bosma” uit “De Westereen”. Tijdens de finale mocht Gaatze zich nogmaals voor de Friese omroep presenteren. Gaatze veroverde de harten van velen, een talent met toekomst! “Doch it foar dyn doarp” vormde een prachtige opstap naar het toneel van “it Moat Kinne”. In de jubileum voorstelling van het muzikale theaterspektakel “Johnny Cash” nam Gaatze op overtuigende wijze de rol van “Elvis Presley” voor zijn rekening.

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv debuut met een zeer opvallende auditie bij het tv programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met veel optredens door heel het land. Ook tekende Gaatze die maand een contact bij “BME Bookings” na één jaar onder de vleugels van Fokko Dam en Arie Kuipers te hebben gezeten verscheen op 18 februari 2016 zijn tweetalige debuutsingle “De laatste’/’De lêste“, geschreven door Arie Kuipers en opgenomen in de PH Studio Witmarsum. Waarmee Gaatze voet aan vaste wal zette in de muziekindustrie. De Nederlandstalige uitvoering kwam kort na de release al binnen in verschillende hitlijsten en bereikte zelfs een nr.1 positie in de top 25 van “Holland FM”.

Na de lêste nu de earste, 29 juni verscheen de tweede single van Gaatze de “Earste trein nei Starum” een vlot en verfrissend Friestalig zomernummer. Als tweede track op de single staat een happy hardcore remix van “De lêste” gemaakt door “De Doelleazen” een in Friesland wereldberoemde dj-act.

Kom in de stemming

Gaatze Bosma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gaatze Bosma bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gaatze Bosma, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gaatze Bosma in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gaatze Bosma boeken

Wilt u Gaatze Bosma boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gaatze Bosma wilt inhuren.

Gaatze Bosma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!