Gerry Holland boeken?

Gerry-Holland-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Gerry Holland boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gerry Holland

Toen Gerry een jaar of dertien was, deed hij mee aan een grote talentenjacht. Hij kreeg direct de smaak te pakken om voor publiek te zingen.De talentenjachten volgden elkaar in snel tempo op en na twee jaar kreeg hij bij Corduroy Productions (Cor Aaftink en Roy Beltman) zijn eerste platencontract. Zijn eerste single "Als jij maar van mij houdt" werd met grote regelmaat gedraaid door de dj’s van die tijd zoals Krijn Torringa, Gerard de Vries, Wil Luikinga, Peter Teekamp en Bart van Leeuwen.

Special rondom Gerry

Een tweede singeltje "Huilen om mij" werd snel daarna uitgebracht en er volgden vele promotieoptredens voor de diverse omroepen. Daarnaast zong Gerry in het café van de groep Drukwerk van Harrie Slinger, met wie hij een duet zong. Andere duetten zong hij met Danny de Munk en Nico Haak tijdens de live optredens die elke zondag in het café plaatsvonden. Voor de promotietoer van Sky Channel trad hij op in de voorprogramma's van Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings en vele anderen. Ook voor Holland FM was Gerry een vaste artiest voor de promotietoer en zo kwam hij in contact met veel bekende Nederlandse artiesten. Na die periode trad hij met regelmaat op in de discotheek op het Leidseplein in Amsterdam en zong hij in het voorprogramma van André Hazes en in diverse ander voorprogramma’s. TV-zender AT5 maakte zelfs een special rondom Gerry. Hij bleef singles uitbrengen en met “Josefien” scoorde Gerry zijn eerste hitje.

TV Oranje’s Top 1000

In 2006 bracht Gerry de single “Ik ben terug” uit. De productie werd goed opgepakt, maar mede door privé omstandigheden kon er niet op dat succes worden voortgeborduurd. Het bleef twee jaar even heel stil rondom hem… Maar dan in september 2008 begint hij met volle energie te werken aan een comeback en brengt hij de single “Kans” uit met daarbij zijn eerste videoclip. Met deze productie heeft hij zich weer helemaal op de kaart gezet. Bij TV Oranje’s Top 1000 heeft de gelijknamige clip van Kans het zelfs tot de Top 60 gebracht!

Boekingen Gerry Holland

Een topjaar volgt in 2009 met maar liefst drie singles "Ik zie het wel zitten" (behaalde een Top 30 notering), "Maria uit Santa Domingo" en "Wat elke Man kan Overkomen". En… Gerry trad op in de Radio NL (en TV Oranje) Zomertoer! In april 2010 kwam de eerste single van dit jaar uit:: “Ik ga waar jouw Liefde Heenleidt”. Vanzelfsprekend wordt de single weer ondersteund met een videoclip. In oktober 2011 kwam Gerry met de singel "Had ik jou maar nooit gezien"… en ook weer met een bijbehorende videoclip.

Kom in de stemming

Gerry Holland boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gerry Holland bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gerry Holland, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gerry Holland in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gerry Holland boeken

Wilt u Gerry Holland boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gerry Holland wilt inhuren.

Gerry Holland boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!