Gino Politi boeken?

Gino-Polliti-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Gino Politi boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gino Politi

Door de jaren heen heeft Gino de nodige ervaringen opgedaan in Cafés, op chique Diner Party’s, Themafeesten, Braderieën, Gala's, Modeshows, Bedrijfsfeesten, Sportevenementen, Grote Concerten en zelfs bij Kerkdiensten.Hoewel Gino volledig allround is, lukt het hem toch elke keer om een evenement te voorzien van een extra ingrediënt: zijn mediteraanse passie wordt temperamentvol gebracht.

Grote hit "VIVA LA MAMMA"

Met zijn grote hit "VIVA LA MAMMA" wordt natuurlijk het accent op de Ital iaanse muziek gelegd, maar juist de opzwepende, ritmische en tropische Zuid- Amerikaanse klanken begeleid door percussie zullen u vanzel fsprekend aan het dansen krijgen. Of l iever swingen op een evergreen? Ook dat kan! Wanneer u het wenst, kan Gino met zijn uitgebreide repertoire zelfs een sprongetje maken naar het Nederlandstaligelied. Alles is mogel ijk en helemaal niets moet. En juist dat maakt een optreden van Gino uniek in zijn soort. Wanneer u een rustig en sfeervol diner organiseert kan Gino op gepaste wijze de muzikale oml ijsting verzorgen.

Ene verbazing in de andere rollen

Heeft u er ooit wel eens een moment aan gedacht om bijvoorbeeld Andrea Bocelli voor uw huwelijksceremonie te boeken? Hiervoor zult u waarschijnlijk uw totale budget moeten aanspreken. En hele goede optie ,en voor een paar Euro's minder, boekt u Gino. Gino is ook in de semi-klassieke muziek zeer bedreven. En ook hier zult u wederom van de ene verbazing in de andere rollen.

Boekingen Gino Politi

Zingend vanuit een luchtballon of in een Venetiaanse gondel, Gino Politi is zeer breed inzetbaar, en de mogelijkheden zijn onbegrensd! Optreden voor duizenden mensen begeleidt door een grote band, de show stelen met zijn conga's voor honderden mensen, tientallen gasten vermaken in een intieme sfeer ondersteund door een pianist of als one-man show zichzelf begeleidend op een akoestische gitaar; Gino past in elk plaatje. Van Ramazotti tot Pavarotti…

Gino zult u niet snel vergeten. Sterker nog: We want more…. …much more!

Kom in de stemming

Gino Politi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gino Politi bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gino Politi, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gino Politi in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gino Politi boeken

Wilt u Gino Politi boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gino Politi wilt inhuren.

Gino Politi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!