Glamour Fotoshoot boeken?

glamour fotoshoot boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Glamour Fotoshoot boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Glamour Fotoshoot

Misschien hoopten ze allemaal al jaren op een carriere als model!

Onze haar stylist en visagist nemen de modellen in spe onder handen voor een mini metamorfose. Hierna staat een professionele, mobiele, fotostudio gereed waar onze glamour fotograaf schitterende foto's maakt. De foto's worden op hoge kwaliteit, op groot formaat (13x18cm), afgedrukt en kunnen even later al meegenomen worden.

Boekingen Glamour Fotoshoot

Een onvergetelijke fotomarketing actie met een blijvende herinnering. Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie. Onze unieke foto's hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto's eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Boekingsgegevens Glamour Fotoshoot

 • Inclusief een fotograaf en 2 visagisten/stylisten;
 • Mobiele fotostudio;
 • Inclusief onbeperkt direct klaar foto's van 13 x 18 cm;
 • Beauty salon voor visagie;
 • Afmetingen: 7 x 4 meter met een vrije hoogte van 2,5 meter;
 • De locatie dient overdekt te zijn;
 • Stroom: 2 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère.

Glamour Fotoshoot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Glamour Fotoshoot bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Glamour Fotoshoot, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Glamour Fotoshoot in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Glamour Fotoshoot boeken

Wilt u Glamour Fotoshoot boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Glamour Fotoshoot wilt inhuren.

Glamour Fotoshoot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!