Go Back to the Zoo boeken?

go-back-to-the-zoo-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Go Back to the Zoo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Go Back to the Zoo

Go Back To The Zoo bestaat uit Teun en Cas en Bram en Lars. De broers Teun en Cas maakten al lange tijd samen muziek. Op een mooie lentedag belden ze vriend Bram dat hij moest gaan drummen en duwden ze Lars, die ze ontmoetten in de rij voor The Strokes, een basgitaar in de handen.

Liedjes om te swingen

Vanaf dat moment worden er hits geschreven in ‘The Cave': de kelder van het grachtenpand in Utrecht waar Boudewijn Büch zijn zoölogische collectie hield. In april 2008 namen ze een EP op bij big shot producer Torre Florim (die van De Staat). Het zijn liedjes om te swingen, zingen en los op te gaan.

De Wereld Draait Door

Met de EP in handen werd Go Back To The Zoo gevraagd voor 3VOOR12 Hollandse Nieuwe, Live XS Local Only, 3FM Serious Talent en speelden ze van Renesse tot Groningen via Maastricht en Amsterdam. In februari 2009 werd hun hitje Beam Me Up gebruikt in een internationale reclamecommercial van Nike, waardoor ze een maand later voor het oog van heel Nederland in De Wereld Draait Door speelden.

Boekingen Go Back to the Zoo

Ook de grootste platenmaatschappij ter wereld, Universal, zag het en tekende de band Go Back to The Zoo om meteen Beam Me Up als officiële single uit te brengen. Eind 2009 werd de nieuwe single Electric uitgebracht, die meteen goed opgepikt werd door 3FM, Kink Fm en MTV. De komende tijd staat in het teken van optreden (oa. Noorderslag en Eurosonic) en het werken aan het debuutalbum.

Kom in de stemming

Go Back to the Zoo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Go Back to the Zoo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Go Back to the Zoo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Go Back to the Zoo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Go Back to the Zoo boeken

Wilt u Go Back to the Zoo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Go Back to the Zoo wilt inhuren.

Go Back to the Zoo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!