Tissue Act boeken?

tissue act boeken
icon-clock

Tijdsduur

7 a 10 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Tissue Act boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tissue Act

Hoog zwevend in de lucht laat deze tissue act alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. Theatrale (live) muziek en abstracte vormen in fantasievolle kostuums brengen het publiek in vervoering.

En dan plotseling... een bloedstollende val, WOW!

Boekingen Tissue Act

Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek. Een verrassend en spectaculair optreden dat klasse uitstraalt en tegelijkertijd ook sierlijk, modern en krachtig is. Adembenemende dans- en luchtacrobatiek in sierlijke doeken op theatrale muziek. Deze abstracte vormen brengen het publiek in vervoering.

Deze act kan door 1 of meerdere artiesten uitgevoerd worden. Tissue Act is een prachtige openingsact, maar kan ook perfect worden ingezet op andere momenten tijdens het evenement. De Tissue Act is een echte aandachtstrekker die zeker een memorabele indruk achterlaat.

Deze act is ook goed te combineren met andere special acts.

Kom in de stemming

Tissue Act boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tissue Act bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tissue Act, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tissue Act in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tissue Act boeken

Wilt u Tissue Act boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tissue Act wilt inhuren.

Tissue Act boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!