Greg-A-Man boeken?

greg a man boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Greg-A-Man boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Greg-A-Man

Het tropische duo dat reggae, bubbling, hiphop en party muziek met een commercieel tintje op geheel eigen wijze combineert. Het is altijd een feest om Greg-A-Man aan het werk te zien op het podium.

Greg-A-Man heeft een hoog entertainment gehalte en is een authentieke én komische act zoals je die nog niet eerder hebt gezien.

Hun allereerste optreden in april 2012 was direct een groot succes. Met hun eigen muziek weten ze dan ook al snel vele harten te veroveren. Ze zijn dan ook een veelgevraagde duo op bruiloften, partijen en festivals.

Boekingen Greg-A-Man

Ook in de media blijft Greg-A-Man niet onbesproken. Bij Barbie's Bar op RTL 5 won Greg-A-Man de originaliteitsprijs. Ook voor het tv-programma De week van Fillemon op NPO3 bleef Greg-A-Man niet onopgemerkt. Greg-A-Man werd uiterst positief besproken tijdens de talentenjacht en bewijst ook hier weer dat zij echte rasartiesten zijn, die overal een feestje van weten te maken.

Greg-A-Man moet je gezien, gehoord én vooral gevoeld hebben.

Als Greg-A-Man op het podium staat, is de dansvloer binnen no time gevuld!

Kom in de stemming

Greg-A-Man boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Greg-A-Man bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Greg-A-Man, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Greg-A-Man in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Greg-A-Man boeken

Wilt u Greg-A-Man boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Greg-A-Man wilt inhuren.

Greg-A-Man boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!