De Legendes boeken

De-Legendes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 30 personen

De Legendes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Legendes

Tijdens een geweldige 30 tot 40 minuten durende show komen de hits van de drie legendes; Willy Alberti, Koos Alberts en Nico Haak voorbij. Uitgevoerd door kleinzoon Dennis Alberti, Neef Pierre van Dam en zoon Kees Haak.

Een feest der herkenning!

Gezellige duetten, de bekende hits als o.a. "Foxy Foxtrot", "Ik verscheurde je foto" en "de Glimlach van een kind...."passeren de revue op een eigentijdse, frisse manier. Kortom, een feest der herkenning!!!

Boekingen de Legendes

De drie artiesten eren de muziek van de Nederlandse grootheden en hebben vooral ontzettende veel plezier om de tent volledig uit z'n kop te zetten. Op 24 augustus 2022 kwamen de Legendes met hun eerste single "Een reisje langs..." De première van de single was te zien bij Shownieuws op SBS6 een paar dagen voor de release.

ÉÉN DING IS ZEKER... STIL BLIJVEN ZITTEN TIJDENS HET OPTREDEN IN ONMOGELIJK!

De Legendes boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Legendes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Legendes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Legendes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Legendes boeken

Wilt u De Legendes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Legendes wilt inhuren.

De Legendes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!