Kapotte Kachels boeken?

Kapotte-Kachels-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek en geluid

Kapotte Kachels boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kapotte Kachels

De Kapotte Kachels brengen een spetterende carnavalsambiance op de planken tijdens hun optreden van ruim een half uur. Deze energieke set doorkruist vakkundig het carnavalslandschap en bevat hits als "Naar De Getver," "Kater van d'n Duvel," "Marco de Narco," "'t Is Weer Carnaval," "Nie Zo Mauwen," en de ultieme klassieker "Terug Over De Maas," die met krachtige klanken uit de luidsprekers knallen. Samen met enkele tijdloze hits van collega-artiesten en een overvloed aan enthousiasme, bezorgt dit zowel het publiek als de uitbater een onvergetelijke ervaring met De Kapotte Kachels.

Boekingen De Kapotte Kachels

Sinds 2019 weten De Kapotte Kachels feesttenten, kroegen, pleinfeesten, bar-dancings en Bar-mitswa's professioneel af te breken in duizend kleine stukjes. En alsof dat nog niet genoeg is, brengen ze hun muziek ook nog eens live ten gehore! #watEenShow

Kom in de stemming

Kapotte Kachels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kapotte Kachels bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kapotte Kachels, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kapotte Kachels in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kapotte Kachels boeken

Wilt u Kapotte Kachels boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kapotte Kachels wilt inhuren.

Kapotte Kachels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!