Heideroosjes boeken?

De-Heideroosjes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Heideroosjes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Heideroosjes

De vaandeldragers van de Nederlandse punkrock zijn terug! Heel even dan. Om te vieren dat het in 2019 precies dertig jaar geleden is dat ze een punkband begonnen. In 2012 hield Heideroosjes het voor gezien, na bijna 1500 optredens door heel Europa, Verenigde Staten, Japan en Zuid Afrika. De band opereerde sinds 1989 in dezelfde bezetting. "Meer dan de helft van ons leven zaten we samen in een busje. Het is nu tijd voor eigen dingen" vatte zanger/gitarist Marco Roelofs het besluit samen. Met een ereronde door een uitverkocht clubcircuit en langs festivals als Lowlands en Sziget nam de band afscheid.

Internationaal opererend tourmonster

In de 22 jaar daarvoor was Heideroosjes gegroeid van rammelend punkbandje tot een internationaal opererend tourmonster. Met tien studio-albums én een prestigieuze EDISON in de achterzak. De Limburgers verkochten honderdduizenden albums, niet in de laatste plaats door de altijd energieke live-shows. Pinkpop, Rock Werchter, Lowlands, Pukkelpop, de Heideroosjes veroverde haar publiek vanaf het podium. Het album 'FIFI' uit 1996 stond een half jaar in de Album Top 100 en werd daarmee de best verkochte Nederlandse punkplaat aller tijden. Daarna pikte het grootste Amerikaanse punkplatenlabel EPITAPH het viertal op. Zo kon Heideroosjes haar peilen effectief op het buitenland richten.

Europese tournees

Door Europese tournees met muzikaal verwante bands als Pennywise,
Offspring en The Misfits groeide de reputatie van die Nederlandse-band-met-die-gekke-naam ook buiten Nederland en België. De band's werklust leverde bovendien samenwerkingen op met de meest uiteenlopende artiesten; van het klassieke Metropole Orkest tot komiek en naamgever Urbanus en rocklegende Lemmy Kilmister van Mötorhead.

Boekingen Heideroosjes

In 2008 verraste Heideroosjes vriend en vijand met haar eerste cabareteske theatershow. Pardon? Juist, een theatershow! "We willen eens iets anders uitproberen. Juist omdat de combi punk en theater zo'n contrast is" aldus de band die deze voorstelling bijna 100 keer speelde. Het Algemeen Dagblad schreef in een recensie; "een verassend sterk debuut… intelligente humor ala Jiskefet!".

Nu zijn de vier anti-helden dus even terug. "Omdat we daar zin in hadden". Zo simpel kan het zijn. Start de bus!

Kom in de stemming

Heideroosjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Heideroosjes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Heideroosjes , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Heideroosjes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Heideroosjes boeken

Wilt u Heideroosjes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Heideroosjes wilt inhuren.

Heideroosjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!