Heilsoldate door Sigrid boeken?

Sigrid-Heilsoldate-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Heilsoldate door Sigrid boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Heilsoldate door Sigrid

Sigrid's Heilsoldate Show boeken.Sigrid, verkleed als Heilsoldate, loopt ongeveer een kwartier lang - afhankelijk van de grootte van het publiek - rond tussen de gasten en collecteert voor het goede doel. Dan stapt ze de bühne op om de mensen te bedanken voor hun gulle gift. Als Sigrid vervolgens haar stoute schoenen aantrekt en het lied ‘Even in het licht' zingt, vindt binnen enkele seconden een ongelooflijke metamorfose plaats.

Boekingen Heilsoldate door Sigrid

Na deze act volgt een compleet spektakel van verrassingen en herkenbaarheid in een aanstekelijk, swingend repertoire met nummers als: Disco Inferno, Celebration en I got the music in me. De show kan naar wens uitgebreid worden met DE SURPRISES, twee danseressen/backing vocals die op het moment van de metamorfose op het toneel verschijnen. De Surprises blijven u tijdens deze show aangenaam verrassen met hun wisselende creaties. Een verrassende aanvulling die zorgt voor nog meer show en kijkplezier.

(zaal 1 x 15 minuten + podium 1 x 30 minuten)

Kom in de stemming

Heilsoldate door Sigrid boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Heilsoldate door Sigrid bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Heilsoldate door Sigrid , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Heilsoldate door Sigrid in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Heilsoldate door Sigrid boeken

Wilt u Heilsoldate door Sigrid boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Heilsoldate door Sigrid wilt inhuren.

Heilsoldate door Sigrid boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!