Het Tiroler Feest boeken?

het-Tirolerfeest-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 350 personen

Het Tiroler Feest boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Oostenrijk is toch wel het (après) ski land bij uitstek en wij hebben speciaal voor dit thema onze voormalige winterski party volledig nieuw verbouwd tot Tiroler stube, compleet met bar. De opening is reeds geweest en we kunnen wel stellen dat het een grandioos feest was. De bierkraan stond niet dicht.

Richtige Tiroler musik

Uitgelaten mensen, polonaise, gevulde bierpullen en natuurlijk een partijtje boomstamzagen. Yodelen tot en met… Natuurlijk ontbreekt naast de feestmuziek de ‘richtige Tiroler musik’ niet. De gasten kijken nu al uit naar het volgende feest. En wij? Wij maken ons op voor het volgende feest.

Boekingen Het Tiroler Feest

Het Tiroler Feest word ganz compleet geleverd met uitgebreid licht, en een krachtig geluidssysteem, de gezelligste DJ vanachter de bar, podium aankleding met decoratie, enthousiaste zangers en de leukste heidi’s die de zaal opzwepen. Het zit allemaal in ‘Het Tiroler Feest’. Wij komen ook graag bij u langs voor een richtig Tiroler feest. Mag u bij ons aan de bar een biertje komen drinken! Bij de XL show nemen we ook nog een gezellige feestzanger en 2 danseressen mee.

Kom in de stemming

Het Tiroler Feest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Het Tiroler Feest bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Het Tiroler Feest, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Het Tiroler Feest in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Het Tiroler Feest boeken

Wilt u Het Tiroler Feest boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Het Tiroler Feest wilt inhuren.

Het Tiroler Feest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!