Volendans Meezingfeest boeken?

Het VolendansMeezingfeest Boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Het VolendansMeezingfeest boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Volendans Meezingfeest

"Het Volendansmeezingfeest" is in totaal 4 uur op locatie aanwezig. Het speciaal ontworpen decor zet gelijk de toon; een 5 meter lange klomp als DJ booth, Volendamse huisjes, een draaiende molen, kortom, we nemen u mee naar het oudste vissersdorp aan het IJsselmeer en trakteren de bezoekers op een ouderwets gezellige, aaneengesloten Volendamse avond, of beter gezegd een Volendansmeezingfeest!

Maar liefst 2 gastartiesten

Uniek aan dit format is dat er de hele avond alleen maar Volendamse liedjes zullen klinken, The Cats, BZN, Jan Smit, Nick en Simon enz., de palingsound zal door de speakers schallen. De DJ introduceert maar liefst 2 gastartiesten, echte Volendammers, zij zingen de sterren van de hemel, allemaal Volendamse liedjes, ze zingen eventueel duetten en dit drietal zorgt voor een knallende avond!

Boekingen Volendans Meezingfeest

Bijzonder is de samenwerking met het bekendste café van Volendam, 't Gat van Nederland, het feestcafé van Volendam, dat als ‘hofleverancier’ haar artiesten uit eigen stal presenteert. De titel ‘De Allergrootste Hits van Volendam’ is een understatement, dit feest MOET je gewoon beleven!
Het Volendansmeezingfeest is een nieuw fris format dat voor een betaalbare prijs een volledig verzorgde avond neer zet. Een ludiek decor, geluid tot 700 personen, 4 uur lang de beste zangers van Volendam en een flinke dosis Volendamse gezelligheid maken dit feest tot een gegarandeerd succes. Een aanrader dus!

Volendans Meezingfeest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Het VolendansMeezingfeest bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Het VolendansMeezingfeest, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Het VolendansMeezingfeest in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Het VolendansMeezingfeest boeken

Wilt u Het VolendansMeezingfeest boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Het VolendansMeezingfeest wilt inhuren.

Het VolendansMeezingfeest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!