Ian Thomas boeken?

ian thomas boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ian Thomas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ian Thomas

Recordlabel Universal Records ondertekende Ian Thomas en zijn versie 'Baby' zoomde de hitlijsten in België in en bereikte een piek op nummer 1 op 26 maart 2011. Nadat hij zijn fans had voorgesteld aan drie andere solo-singles, debuteerde Ians debuutalbum 'More Than A Game' waarmee hij de gouden status behaalde in België.

In november 2013 nam de Australische producer Anise K contact op met Ian Thomas en vroeg hem om deel uit te maken van "Walking On Air", een nummer met rapper Snoop Dogg en zangeres Lance Bass. 'Walking On Air' werd een enorme hit in Griekenland, Turkije, België en Rusland en verwierf alleen al in Azië meer dan een miljoen downloads. Het was het begin van de internationale carrière van Ian Thomas. Ian verhuisde op 16-jarige leeftijd naar Los Angeles en begon zichzelf te ontwikkelen als mens en artiest.

De samenwerking van Ian met de Braziliaanse megaster Cristiano Araujo in de zomer van 2014 katapulteerde hem als een superster in Brazilië, war hij toerde voor tienduizenden enthousiaste fans. Ian toerde die zomer ook in Zuid-Korea en Australië. Op 18-jarige leeftijd tekende Ian Thomas een contract met bureau Wilhelmina Models.

Boekingen Ian Thomas

Met de release van 'Cheers' ft. Tyga, lanceerde Ian zijn debuut single in de states in 2015. Ian Thomas had opnieuw een nummer 1 hit in België en werd gekenmerkt op Kiss FM LA Next up, als artiest van de week. Terwijl Cheers uiteindelijk op 32 stations in heel Amerika werd afgespeeld.

In 2016 bracht Ian zijn vierde album 'Make Things Happen' uit en hij speelde in het zeer gewaardeerde tv-progrmma 'Liefde voor muziek', waarmee hij in België opnieuw een gouden plaat verdiende.

In 2017 bleef Ian Thomas optreden en shows doen op tv en radio over de hele wereld. Ian Thomas bleef zijn merk in 2018 uitbreiden. Hij begon met het produceren en schrijven van zijn eigen liedjes, waarbij hij de controle over het creatieve aspect van een artiest zijn overnam. Hij werd een begrip in België en bleef optreden in hitshows als 'Gert Late night' en 'Dancing With The Stars'.

In 2019 richt Ian Thomas zich op muziek. Momenteel is Ian bezig in de studio om de release van zijn eerste onafhankelijke single 'Wish' te plannen. Hij werkt aan een album. Binnenkort verschijnt hij op de beroemdste tv-soap 'Familie' van België.

Kom in de stemming

Ian Thomas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ian Thomas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ian Thomas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ian Thomas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ian Thomas boeken

Wilt u Ian Thomas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ian Thomas wilt inhuren.

Ian Thomas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!