Alfredo Lorenzo boeken?

Alfredo-Lorenzo-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Alfredo Lorenzo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Illusionist Alfredo Lorenzo

Ondanks zijn jeugdige leeftijd presenteert Alfredo Lorenzo al met verve fantastische magic acts. Al op zeer jonge leeftijd Nederlands kampioen toneelgoochelen.

In 2015 mag Alfredo Lorenzo zich al officieel Nederlands Juniorenkampioen 2015 noemen in de categorie toneelgoochelen. Lorenzo goochelde dobbelstenen en andere voorwerpen schijnbaar moeiteloos uit de lucht. Op spectaculaire wijze toverde hij kaarten tevoorschijn en wist hij de toeschouwers van begin tot eind op professionele wijze te boeien. Jury: "Gewoon fantastisch, niets meer aan toe te voegen!" Als climax schoot Alfredo kaarten, die uit het niets kwamen, meters - zo niet tientallen meters - de lucht in. Een spectaculaire afsluiting van een magische top act.

Alfredo Lorenzo is geen onbekende in de Internationale Circus- en Artiestenwereld. Alfredo Lorenzo komt zowel van Moeders kant Margo Ronell, als van vaders kant Patrick Beautour uit een bekende internationale artiestenfamilie. Van moeders kan de Ronell familie en vaders kant de Beautour familie uit Frankrijk, waarvan de artiestengeneraties terug gaat tot de tijd van Napoleon.

Alle ooms en tantes, opa's en oma's, neven en nichten werkte en werken wereldwijd met circus en variétéacts. Zijn opa was de beroemde roofdieren dompteur Alfredo Beautour die ook de standin was van Tarzan, als Tarzan met roofdieren in beeld moest komen. Alfredo Beautour is onderscheiden op het Circusfestival van Monte Carlo.

Boekingen Illusionist Alfredo Lorenzo

Alfredo's droom is om op te treden in het bekende franse programma Cabaret du Monde, en net als zijn hele familie met zijn acts over heel de wereld op te treden.

Optredens Alfredo Lorenzo Maatwerk en op Aanvraag. Alfredo Lorenzo heeft verschillende Magic & Stage Acts. Van verschillende tijdsduren (6 tot 60 minuten) en met verschillende thema's. Geschikt voor kinderen, maar ook prima passend op feestavonden voor volwassenen.

Enkele mogelijkheden Magic & Stage acts Alfredo Lorenzo

  • Verschillende tijdsduren 6-7 minuten / 25 minuten / 60 minuten
  • Met of zonder prachtige assistente
  • Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen
  • Inclusief geluid of inprikken op aanwezige geluidsinstallatie

Kom in de stemming

Alfredo Lorenzo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Alfredo Lorenzo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Alfredo Lorenzo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Alfredo Lorenzo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Alfredo Lorenzo boeken

Wilt u Alfredo Lorenzo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Alfredo Lorenzo wilt inhuren.

Alfredo Lorenzo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!