Chris Bauer boeken?

Chris-Bauer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitor set + DJ

Chris Bauer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Chris Bauer

Chris Bauer bracht in 2024 zijn allereerste single “Vlinders” uit en zette daarmee de eerste stap in de showbizz voetsporen van zijn bekende vader Frans Bauer. Qua repertoire neemt Chris een afslag want ondanks zijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek verkiest hij de pop kant.

Chris Bauer boeken

Naast zijn allerlaatste hit zingt Chris een aantal covers van zijn favoriete artiesten met een feestelijke inslag. Frans Bauer Jr. deelt het podium met z’n broer als DJ / MC. Samen staan ze garant voor een groot feest der herkenning.

Chris deelt podium met Frans Bauer Jr.

De broers veroverden de harten van miljoenen mensen in de hit serie “De Bauers – 20 jaar later”. In de eerste serie speelden ze nog een bijrol, maar sinds de laatste serie staan ze zelf vol in de spotlights. Graag gezien en gewaardeerd op alle social media, maar nu ook, op veler verzoek, Live on Stage.

Kom in de stemming

Chris Bauer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Chris Bauer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Chris Bauer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Chris Bauer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Chris Bauer boeken

Wilt u Chris Bauer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Chris Bauer wilt inhuren.

Chris Bauer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!