Ivo van Breukelen boeken?

Ivo-van-Breukelen-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ivo van Breukelen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ivo van Breukelen

Ivo van Breukelen is geboren op 10 juli 1989 (Jeddah, Saoedi-Arabië) Kleine Ivo deed vroeger altijd radioprogramma’s van de zenders waar zijn vader naar luisterde na. Zo ontstond de liefde voor radio. Ivo heeft al wat ervaring op de landelijke radio, maar 6 januari 2014 was de dag dat-ie officieel bij de #1 van Nederland begon; 538!.

538 DJ On Tour show

Ivo is geboren in de Saoedi-Arabische stad Jeddah, de op één na grootste stad van het land met ruim 3 miljoen inwoners. Omdat zijn vader daar werkte, is Ivo daar toen geboren. Maar als je naar Ivo kijkt, zou je niet zeggen dat hij uit het Midden-Oosten komt. Keiharde hits draaien in het weekend in de kroeg en tijdens de 538 DJ On Tour show! Hij draait namelijk niet alleen plaatjes on-air, maar laat je ook dansen in het weekend!

Boekingen Ivo van Breukelen

Samen met Daniël Lippens hoor je Ivo van Breukelen elke maandag tot en met donderdag tussen 21.00 en 00.00 uur met De Avondploeg. Op zondagmiddag tussen 15.00 en 18.00 hoor je Ivo met de Top 40 op Radio 538!

Kom in de stemming

Ivo van Breukelen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ivo van Breukelen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ivo van Breukelen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ivo van Breukelen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ivo van Breukelen boeken

Wilt u Ivo van Breukelen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ivo van Breukelen wilt inhuren.

Ivo van Breukelen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!