Jan Vaartjes boeken?

Jan-Vaartjes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jan Vaartjes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jan Vaartjes

Geboren in Assen op 4 mei 1979 en een zeer groot liefhebber van het Nederlandse lied. Jan kwam op zeer jeugdige leeftijd reeds in aanraking met muziek. We gaan even 25 jaar terug in de tijd toen Jan een jaar of acht was, en zijn zussen druk met muziek bezig waren. Beiden konden een aardig deuntje zingen, en deden mee aan diverse talentenjachten in het land, en overal ging Jan ook mee naar toe. Het gezin Vaartjes reisden van de ene show naar de andere, en Jan werd steeds meer geboeid door de muziek en vooral het Nederlandse lied. Zijn zussen wonnen regelmatig de talentenjachten en optredens volgden al snel voor de dames. Ook deden ze mee aan het TV programma “De Pats Boem Show” van Will Luikinga waar ze door gingen naar de TV uitzendingen.. Uiteindelijk zijn ze naar een paar jaar gestopt met de muziek.

Voorliefde voor het Nederlandse lied

Door het succes van zijn zussen heeft Jan, heel veel voorbij zien komen in z´n tienerjaren, en mede daardoor had de muziek zijn aandacht volledig getrokken. Jan had een voorliefde voor het Nederlandse lied en luisterde veel naar geheime zenders. Het eerste geld dat hij verdiende op 15 jarige leeftijd met een krantenwijk werd dan ook meteen besteed aan een Cd. “Originele piraten cd deel 20 “. Toen Jan ongeveer 20 jaar was zong hij weleens in karaoke shows uitsluitend voor de fun, en menigeen zei dat hij daar meer mee moest doen. Maar Jan zag dat helemaal niet zitten en ging liever voetballen, dat vond hij mooier dan het zingen. Dat ging een paar jaar zo door, voetbal kijken met vrienden en muziek draaien.

Als ik in jouw ogen kijk

Opeens gooide Jan het roer om, en kreeg toch de ambitie om te gaan zingen. Hij wou graag een plaat gaan opnemen. Na eerst bij diverse mensen te hebben rondgevraagd, over de dingen die je moet weten voor je aan zoiets begint, volgde hij het advies op van platenkoning J. B. Swart uit Valthermond. Jo adviseerde hem om contact op te nemen met zanger, componist en tekstschrijver: Martin Sterken. Jan belde gelijk met Martin en een afspraak was snel gemaakt. Nadat Jan had uitgelegd wat hij graag wilde, ging Martin aan de slag en zo ontstond in het najaar van 2011 het eerste nummer ”Als ik in jouw ogen kijk”. Eveneens werd er met dank aan William ten Kate, van dit nummer een videoclip gemaakt.

Boekingen Jan Vaartjes

Na het overweldigd succes van het de eerste single volgde mijn tweede single Ik ben verliefd die ook in samenwerking met Martin Sterken is geproduceerd in eind maart 2012. In juli 2012 is mijn derde single uitgekomen genaamd "In Benidorm". In Maart 2013 is mijn vierde single uitgekomen genaamd "Tranen huil je niet voor niets". Deze single was een voorloper van mijn eerste album die in april 2013 is uitgekomen genaamd "Eens schijnt de zon". Deze hele cd zijn eigen nummers en opgenomen bij Martin Sterken. In augustus 2013 is mijn vijfde single uitgekomen genaamd "M'n koffers staan klaar" Eind februari 2014 is mijn zesde single uitgekomen genaamd "Eens schijnt de zon" Ik verheug mij u persoonlijk te mogen ontmoeten op een van mijn optredens in het land.

Kom in de stemming

Jan Vaartjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jan Vaartjes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jan Vaartjes , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jan Vaartjes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jan Vaartjes boeken

Wilt u Jan Vaartjes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jan Vaartjes wilt inhuren.

Jan Vaartjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!