Jens Timmermans boeken?

Jens-Timmermans-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jens Timmermans boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jens Timmermans

Jens Timmermans wordt geboren op 17 april 1973 in Leiderdorp. Jens ging na de HAVO, de studie MTS Electronica doen, maar wilde altijd het liefst bij de radio werken. Op 18 september 1993 begon-ie met z’n eerste programma op Radio Leiderdorp. Daarna deed Jens nog shows vanuit een schuur voor N44-FM in Wassenaar en deed-ie een show op Radio NRG in Delft.

Programma Vroeg Of Laat

In 1997 begon Jens als stagiair Technische Dienst bij 538. Dat duurde niet lang, want Jens mocht even later elk weekend tussen 07.00 en 09.00 uur het programma Vroeg Of Laat? presenteren. Samen met collega DJ Jeroen Nieuwenhuize zat hij in september 2010 in Sierra Leone, als voorbereiding van de grote actie 538 voor War Child.

538 Lucky Shot

Gouden Kooi fans kennen Jens vast nog wel van de videoboodschappen die de bewoners kregen te zien. Ook presenteert Jens 538 Lucky Shot tijdens de thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal en doet hij veel voice-over klussen.

Boekingen Jens Timmermans

Jarenlang presenteerde Jens Greatest Hits op 538, maar sinds 3 september 2012 heeft-ie het stokje overgedragen aan Dennis Ruyer. Jens is sindsdien Manager Nieuw Talent en presenteert elke zondag tussen 08.00 en 12.00 uur D’r Uit met Jens én is uiteraard te boeken voor de 538 DJ On Tour show.

Kom in de stemming

Jens Timmermans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jens Timmermans bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jens Timmermans, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jens Timmermans in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jens Timmermans boeken

Wilt u Jens Timmermans boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jens Timmermans wilt inhuren.

Jens Timmermans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!