Marcel de Vries boeken?

Marcel-de-Vries-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Marcel de Vries boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marcel de Vries

Marcel de Vries (21 augustus 1981), geboren in Leeuwarden en getogen op het Friese platteland van Oudwoude. Daar komt hij al snel in aanraking met het medium radio. Vanaf zijn MAVO tijd is hij dan ook vaak te vinden bij lokale radio piraten. Van een paar uurtjes per week tot het hele weekend in de ether.

Boekingen Marcel de Vries

In 2005 sloot Marcel aan bij het commerciële radiostation Nationaal FM. Vanuit daar ging hij fulltime werken bij RADIONL en Waterstad FM in Sneek. In november 2007 werd hij gevraagd voor de ochtendshow. Niet geheel zonder succes, want in 2009 wist hij de Gouden RadioRing te winnen voor de neus van Gerard Ekdom en Giel Beelen. Tussendoor draait hij eens per week bij het talenten station V-Radio in Hilversum, waar hij de fijne kneepjes van het vak leert. 

NPO Sterren NL

In 2022 wordt Marcel benaderd door AVROTROS om een overstap te maken naar NPO Sterren NL. Sinds januari 2023 presenteert hij daar de ochtendshow 'Marcel in de Morgen!'.

Marcel de Vries boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marcel de Vries bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marcel de Vries, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marcel de Vries in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marcel de Vries boeken

Wilt u Marcel de Vries boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marcel de Vries wilt inhuren.

Marcel de Vries boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!