Jeroens Jeugdshow boeken?

jeroens jeugdshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Jeroens Jeugdshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jeroens Jeugdshow

Vindt u een goochelaar te saai, uw kinderen te groot voor een clown en een poppenkast heeft u ook al gezien... dan is hier de oplossing: Jeroen's Jeugdshow.

Uw jeugdige publiek krijgt hier heel veel spannende dingen voorgeschoteld. Een trendy show voor de jeugd en iedereen dich zich jeugdig voelt. Kinds en volwassenen volgen relaxed het spektakel. Geboeid volgen zij de show met een hoog "meedoegehalte". Schijnbaar moeiteloos bespeelt Jeroen het publiek op onderhoudende wijze.

De jeugdshow heeft een hoog "meezing-" en "meeklap" gehalte. De professionele samenwerking met de geluidstechnicus geeft de show spontaan een extra humoristische wending.

Boekingen Jeroens Jeugdshow

 • Assistente(n) verkiezing;
 • Deze persoon wordt Jeroen's hulp op het podium;
 • Spekkenkampioenschap: Wie eet de meeste spekkies?;
 • Herken je hit;
 • Twee kantidaten strijden tegen elkaar wie de meeste hits uit o.a. de top 40 kan raden;
 • Meezingfestival. Met z'n alle de leukste liedjes zingen;
 • Hits for Kids. De toppers van dit moment;
 • Danswedstrijd. Wie is de beste danser of danseres?

Kortom: Een vrolijke, trendy show voor de jeugd en iedereen die zich jeugdig voelt.

Kom in de stemming

Jeroens Jeugdshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jeroens Jeugdshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jeroens Jeugdshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jeroens Jeugdshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jeroens Jeugdshow boeken

Wilt u Jeroens Jeugdshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jeroens Jeugdshow wilt inhuren.

Jeroens Jeugdshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!