Jim de Groot boeken?

Jim-de-Groot-boeken
icon-clock

Tijdsduur

15, 30 of 50 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Jim de Groot boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jim de Groot

Jim stond al jong op sets van films en televisie en tussen de coulissen bij allerlei optredens. Van al die artiesten leerde hij wel iets. Vooral in zijn tekstbehandeling schemert die erfenis door. Hij weet waarover hij zingt. (En hij spreekt ei niet uit als ai - een verademing, in deze tijd) Zijn ervaring beslaat, na 35 jaar in het vak, een ongekend breed spectrum, voor en achter de schermen: pop en klassiek, musical en toneel, film en televisie, zanger, muzikant, componist, schrijver, arrangeur, producer, acteur, presentator, regisseur, producent, vertaler, copywriter, docent drama en vocal coach. En hij tapt perfecte biertjes.

Feest der herkenning

De laatste jaren maakte hij twee voorstellingen met werk van Lennaert Nijgh, de tekstdichter die onlosmakelijk met Boudewijn verbonden is. Deze speelde hij samen met Josee Koning, Hans Vroomans, Ed Verhoeff en Marcus Olgers. In maart-april 2024 spelen zij hun derde en laatste programma: Feest der Herkenning, met enkel de grootste hits van Lennaerts hand.

Boekingen Jim de Groot

Boudewijn de Groot treedt niet meer op. Hij wil zijn oude repertoire niet meer spelen. Wat geweest is, is geweest, zegt hij. Dat is toch eeuwig zonde? Al die bekende, prachtige nummers.. nooit meer live? Dat mag niet gebeuren! Hij wil ze dan misschien niet spelen, maar... iemand moet het doen!

Liedjes van Boudewijn de Groot

Dus.. dat doet Jim, Jim de Groot dus! Persoonlijk en authentiek. Geen theatertour of clubcircuit, geen imitatie act of glamour, geen tribute show, maar een persoonlijk optreden, zo nodig toegesneden op uw speciale gelegenheid. Er zijn verschillende mogelijkheden die variëren van een solo optreden van 2 liedjes
tot avondvullend met een voltallige band.

Kom in de stemming

Jim de Groot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jim de Groot bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jim de Groot, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jim de Groot in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jim de Groot boeken

Wilt u Jim de Groot boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jim de Groot wilt inhuren.

Jim de Groot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!