Freek van Daal boeken

Freek-van-Daal-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Freek van Daal boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Freek van Daal

Freek van Daal brengt als ‘Energizer’ een uniek verbindend moment met veel interactie! O.a met zijn concept ‘De Hussel’: hij zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje, je gaat automatisch mee-raden en zingen! Hierdoor ontstaat er direct een geweldig sfeertje! Bekend van o.a. ‘Evers Staat Op’ Radio 538 en RTL4.

Bedrijfsevents

De ideale muzikale oppepper bij een feest, teamdag, productpresentatie, kick-off, vergadering of de Kerst/Nieuwjaarsborrel. Eigenlijk overal waar even iets extra's nodig is. Mobiel, veelzijdig en er is weinig techniek nodig. Hiermee past het moeiteloos in ieder concept en op iedere locatie!

Diner, bruiloft of verzin het maar....

Direct een gezellig sfeertje door interactie! Er kan eventueel naar wens per tafel of groepje geraden worden waardoor iedereen nog fanatieker wordt. Bij een wedding kunnen er supersnel twee teams gevormd worden en drie maal raden wie de twee teamcaptains zijn…

Boekingen Freek van Daal

Een bijzonder moment; dat vraagt om een bijzonder liedje. Dat kan een exclusief liedje op maat geschreven zijn, of dat ene speciale bekende of onbekende liedje. Freek van Daal wordt hiervoor dan ook regelmatig gevraagd bij tv-programma's als Bed&Breakfast, Tijd voor Max en Married at First Sight.

Kom in de stemming

Freek van Daal boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Freek van Daal bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Freek van Daal, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Freek van Daal in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Freek van Daal boeken

Wilt u Freek van Daal boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Freek van Daal wilt inhuren.

Freek van Daal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!