Jim van der Zee boeken?

jim van der zee boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jim van der Zee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jim van der Zee

Jim leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. Hij werd geïnspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd. Later maakte hij ook samen met zijn vader veel muziek. Nummers van onder andere Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon vormen tot de dag van vandaag de basis van zijn muzikale bestaan. In 2013 begon Jim aan het Conservatorium van Amsterdam met jazz-gitaar. Een jaar later maakte hij een omslag naar zang. Na het derde jaar besloot Jim ervaring op te doen in praktijk en met zijn camper Europa in te trekken. Hij had tijd nodig om zijn drijfveer terug te vinden en bewuste keuzes te maken. Reizend als straatmuzikant liet hij zich inspireren en verdiende hij genoeg om zijn reis te kunnen betalen. Later maakte hij een soortgelijke reis door Amerika.

'The Voice of Holland'

Na een jaar van onvergetelijke ervaringen, hervonden inspiratie en opgedane levenslessen pakte hij zijn studie weer op. Daarnaast maakte hij samen met zijn ontdekker en later Personal Manager, Basja Chanowski, een plan. Meedoen aan 'The Voice of Holland' maakte daar deel van uit. Vanaf het eerste moment waren de coaches zeer onder de indruk en stal hij de harten van menig kijker. Jim bleef tot het einde toe trouw aan zichzelf en koos passende liedjes met steun van zijn tv coach, zangeres Anouk en Basja. Glansrijk won hij de titel van The Voice of Holland 2018.

Boekingen Jim van der Zee

Ondertussen is Jim een artiest die hard aan de weg timmert. Hij maakt al twee jaar deel uit van het Jellyfish collectief, een broedplaats voor artistieke ontwikkeling. Na zijn overwinning bij the Voice staat men voor hem in de rij. Zijn agenda loopt in razend tempo vol met diverse, mooie aanbiedingen. Van een optreden voor de koning op Koningsdag tot een concert tijdens het festival Concert at Sea. Theatervoorstellingen zijn uitverkocht en ook verschijnt Jim regelmatig in verschillende prime time tv shows waaronder RTL Late Night en Jinek.

Debuutalbum 'Where I Come From'

Jim is een purist in alles wat hij doet. Hij hoopt in de toekomst, als persoon en met zijn eigen teksten en muziek, zijn publiek te inspireren om onder meer bewuster te leven. Hij wil zich op zijn manier inzetten voor thema's zoals ongelijkheid, dierenrechten en milieuvervuiling. Om al deze doelen te bereiken maakt Jim samen met zijn team zorgvuldig een plan voor zijn carrière. Hij hoopt daarmee een breed en internationaal publiek aan te trekken. Met zijn debuutalbum 'Where I Come From' wil Jim zijn muzikale helden eren.

Kom in de stemming

Jim van der Zee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jim van der Zee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jim van der Zee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jim van der Zee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jim van der Zee boeken

Wilt u Jim van der Zee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jim van der Zee wilt inhuren.

Jim van der Zee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!