Julia Zahra boeken?

julia zahra boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Julia Zahra boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Julia Zahra

Julia Zahra won in 2013 aan populariteit door The Voice Of Holland te winnen. Op 18-jarige leeftijd was de jongste winnaar ooit. Na de show bracht ze haar eerste album uit dat naar nummer-1 in de iTunes-hitlijst ging.

Een jaar later won ze de tv-wedstrijd 'De Beste Zangers van Nederland'. In één aflevering zong ze 'Just an Illusion'. In Nederland stond dit nummer in 2015 hoog in de iTunes charts.

Ruim een jaar later werd het nummer opgepikt in Fiji, waar het nog steeds een top tien nummer is, en uiteindelijk overal in de Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland. Je kunt het nummer ook horen op de radio in LA, San Francisco en zelfs in Canada. Zahra toerde twee maanden rond de Stille Oceaan, onder andere in de Vodafone Arena in Fiji en een uitverkochte Club Royals in Auckland, NZ.

In januari 2018 bracht ze haar EP 'Something New' uit, een rauwe en akoestische interpretatie van haar liedjes. Geproduceerd door Niels Zuiderhoek en Simon Gitsels.

Boekingen Julia Zahra

Nadat ze haar eerste clubtour, The Remedy Tour, had uitverkocht, kondigde ze de remise aan: The Remedy Tour Part 2. Ze bracht daar haar meest recent nummers ten gehore, maar ook onuitgebrachte muziek. Voordat ze aan haar tour begon, werd in 2019 veel nieuwe muziek verwacht.

Om een nieuw album op te nemen startte Julia Zahra een crowdfunding project. U kon een bepaald bedrag doneren en daarvoor een vergoeding ontvangen. Op deze manier kon u de opnames van Julia persoonlijk ondersteunen.

Kom in de stemming

Julia Zahra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Julia Zahra bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Julia Zahra, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Julia Zahra in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Julia Zahra boeken

Wilt u Julia Zahra boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Julia Zahra wilt inhuren.

Julia Zahra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!