Jimmy Hadders boeken?

jimmy hadders boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 150 personen

Jimmy Hadders boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jimmy Hadders

"Ik leef voor mijn muziek" zegt Jimmy Hadders.

Jimmy speelt gitaar vanaf zijn 12e jaar en is al snel begonnen met het schrijven van eigen nummers en het ontwikkelen van een eigen smaak en stijl. Bij zijn zoektocht door de muziek en haar stijlen sprak de jaren '80 glamrock/pop hem in het meeste aan. Daardoor is hij geïnspireerd geraakt en zelf zijn versie van deze 80's sound te gaan maken.

Het resultaat vertaald zich o.a. in zijn nummer "Touch" en "Leave me alone". Hij heeft beide nummers zelf geschreven, gecomponeerd en daarbij heeft hij ook alle instrumenten zelf ingespeeld. Zijn liveshows zijn helemaal over de top. Denk aan veel rook, vuurwerk, gitaren stukslaan, entertainment en veel energie op het podium.

Boekingen Jimmy Hadders

Jimmy heeft ook met meerdere bekende al samen gewerkt en op het podium gestaan. Mensen zoals Ron Bumblefoot (bekend van Guns 'n Roses), George Kooimans (bekend van Golden Earring) en Spike & Marcel (bekend van Di-rect).

Kom in de stemming

Jimmy Hadders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jimmy Hadders bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jimmy Hadders, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jimmy Hadders in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jimmy Hadders boeken

Wilt u Jimmy Hadders boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jimmy Hadders wilt inhuren.

Jimmy Hadders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!