Joke Bruijs boeken?

joke bruijs boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Joke Bruijs boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Joke Bruijs

ALLROUND
Joke Bruijs is een allround artieste die, en daar raakt men nog wel eens van in de war, alles kan. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties.De overvolle agenda van de afgelopen 37 jaar zegt genoeg.

THEATER
Zo begon zij op 15-jarige leeftijd aan optredens met radio-orkesten als:
Het 'VARA dansorkest', 'The Skymasters' en het fameuze orkest 'The Ramblers'. Een fantastische start van haar carrière die snel gevolgd werd door Theatercomedy producties met o.a. Jan Blaaser, de Mounties en Mini & Maxi.

In het seizoen ’85-’86 verraste zij iedereen met haar bijdrage in twee producties van de cabaretgroep Don Quishocking, namelijk 'Kaltes Grauen' en 'Instituut Zwagerman'.

MUSICAL
Ook op musical gebied heeft Joke zich bewezen in programma’s als: 'Kaat Mossel' (1994), 'Mooi Katendrecht' (1996), en de prachtige productie 'Blood Brothers', waarin Joke een zeer indrukwekkende hoofdrol vertolkte.

SOLO PROGRAMMA’S
Ook haar solocabaretprogramma’s 'Hemelsbreed', 'Joke Bruijs zingt d’r moerstaal', 'Helpers weg eerste ronde' en 'Gepeperd' waren een groot succes.

Boekingen Joke Bruijs

TELEVISIE
Op televisie heeft zij zich de laatste jaren ontwikkeld als een vaste waarde in producties als: 'Vreemde praktijken' en de televisiehit 'Toen was geluk heel gewoon' (best bekeken Nederlandse comedy-serie sinds jaar en dag). Deze serie, die met 12 jaar de langstlopende serie in Nederland is, won in 1999 de Acadamy award en de prestigieuze Televizierring.

VOCAAL
Intussen blijft er ook op zanggebied genoeg gebeuren. Zo was zij soliste in een theaterprogramma met muziek van 'Cole Porter' onder leiding van het orkest van Cor Bakker. Een jaar later deed zij een theatertour met muziek van 'Richard Rodgers' onder leiding van het Metropole orkest, met lovende recensies als gevolg.

CD
Ook bracht zij haar eerste solo-jazz CD uit onder de naam 'Close to me'. Op deze CD zingt zij voor het eerst onder leiding van Louis van Dijk, een legende in de Nederlandse muziek wereld, en een blauwdruk van musici uit de top van het Nederlandse jazzcircuit. Deze CD werd zeer enthousiast ontvangen en is in het buitenland, met name Japan, inmiddels ontdekt en daar op weg een grote “hit” te worden.

BIJZONDERE GEBEURTENISSEN
Op 7 december 2003 kreeg Joke uit handen van Burgemeester Opstelten de “Erasmusspeld” opgespeld, een blijk van waardering van de stad Rotterdam. Op 10 december 2012 verscheen Swingend door het leven. Een rijk geillustreerde biografie.

Kom in de stemming

Joke Bruijs boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Joke Bruijs bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Joke Bruijs, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Joke Bruijs in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Joke Bruijs boeken

Wilt u Joke Bruijs boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Joke Bruijs wilt inhuren.

Joke Bruijs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!