Jacques Herb boeken?

Jacques-Herb-boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jacques Herb boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jacques Herb

Jacques Herb, meer dan Manuela alleen. Jacques Herb is nog steeds een publiekstrekker. Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock 'n roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest. Jacques Herb staat voor gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit, maar bovenal... kwaliteit. Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1946 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren. Jacques Herb was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de 'Wilde vaart' en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen. Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1970 de 'Posthoorn Talentenjacht' in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb's eerste single 'De Toreador' kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

Boekingen Jacques Herb

Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied 'Manuela'. Die na twee maanden niet alleen goud, maar ook platina werd, voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb verhuisde naar België, waar hij in de revue's optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde Jacques Herb zanglessen bij de bekende Antwerpse heldentenor en professor Marcel Vercammen.

Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en nu. Jacques Herb zit ondertussen al ruim 50 jaar in het vak. Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show. Jacques Herb is ook te boeken als seniorenshow.

Kom in de stemming

Jacques Herb boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jacques Herb bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jacques Herb, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jacques Herb in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jacques Herb boeken

Wilt u Jacques Herb boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jacques Herb wilt inhuren.

Jacques Herb boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!