Just Jolanda boeken

Jolanda-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 uur

icon-music

Geluid

incl. geluid tot 200 personen

Just Jolanda boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Just Jolanda

Met haar keyboard en zang weet Just Jolanda met veel enthousiasme altijd de juiste snaar te raken.
Want deze vakvrouw sluit met haar optredens naadloos aan op haar publiek en de wensen waarover ze altijd graag meedenkt. Wordt het dansen, meezingen, luisteren? Internationale evergreens, Hollandse meezingers, popmuziek, een mix daarvan of een muzikale achtergrond? In een zaal, bij iemand thuis of op een marktplein. Just Jolanda draait er haar hand niet voor om en is daarom ook een graag geziene artiest. Just Jolanda speelt diverse genres, kan een hele zaal enthousiasmeren, mensen laten luisteren, meezingen, ze een dansje laten wagen, maar ook op de achtergrond een muzikale sfeer neerzetten. Kortom; een gevarieerd repertoire, altijd aangepast aan de gasten, de sfeer en het moment!

Boekingen Just Jolanda

Jolanda zíet mensen en maakt oprecht contact – zowel een-op-een als met een grote zaal. Met veel plezier zet ze het feestvarken of de feestvarkens in de schijnwerpers. Door haar betrokkenheid en muzikale ervaring weet ze iedereen enthousiast te krijgen. Zelf krijgt ze er een flinke dosis energie van. Maar ook als muzikale sfeermaker op de achtergrond, voelt ze zich als een vis in het water.
Van internationale evergreens tot Nederlandse meezingers, hedendaagse popmuziek of een mix daarvan; alle wensen zijn bespreekbaar voor een mooie muzikale invulling op maat.

Just Jolanda boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Just Jolanda bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Just Jolanda, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Just Jolanda in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Just Jolanda boeken

Wilt u Just Jolanda boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Just Jolanda wilt inhuren.

Just Jolanda boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!